Beleggen met weinig geld
Aandelen kopen

Beleggen in aandelen is helaas niet voor iedereen weggelegd. Een simpele verklaring hiervoor is dat als u in aandelen wil beleggen, u een behoorlijk kapitaal moet hebben. Een voorbeeld : Stel u koopt voor € 1000 (wat al veel geld is) aandelen van Shell en u houdt deze een jaar vast, de koers stijgt met 8% ( wat een prima rendement is), dan heeft u winst gemaakt van € 80. Tja, € 80 voor een heel jaar en daar gaan dan nog de kosten van uw belegging rekening uw transactiekosten vanaf, dus houdt u waarschijnlijk zo’n € 50 over. Dit is voor veel mensen niet interessant en gaan op zoek naar andere manieren om toch te kunnen beleggen met weinig geld.
Handelen in Binaire opties

Een van deze manieren is het handelen in Binaire Opties, nou moet u hier niet voor kiezen om dat u denkt dat u daar snel rijk mee kan worden, maar het is wel mogelijk om te beleggen met weinig geld op deze manier. Bij optie24.nl kunt u al een account openen en handelen voor € 50 en let wel er zijn geen kosten voor de rekening, geen transactiekosten en geen kosten voor het opnemen van uw winsten.

Het handelen van Binaire Opties maakt het mogelijk voor iedereen in Nederland zich te verdiepen in de beurs en de financiële wereld, zonder daar voor veel geld te hoeven in te leggen. De rendementen bij Optie24.nl kunnen zeer hoog zijn, echter zijn de risico’s ook groter dan het beleggen in bijvoorbeeld aandelen. Daarom is het wel aan te raden om u goed te informeren en verstandig om te gaan met het geld wat op uw account staat. Zet nooit meer dan 5% van uw gehele account in op één order. Op die manier kunt u nooit in één keer al uw geld verspelen.

Maak een goed plan en houdt u zich aan het voorgenomen plan, op deze manier kunt u beleggen met weinig geld in Binaire Opties. Probeer zo weinig mogelijk op gevoel te beleggen, maar altijd beslissingen te nemen die ergens op gebaseerd zijn, dit kan zowel op technische analyse of op fundamentele analyse zijn.
Conclusie

Kortom beleggen met weinig geld is zeker mogelijk en leuke rendementen behalen is dan zeker ook een mogelijkheid, mits u op een verstandige manier handelt en niet denkt dat u binnen 1 maand miljonair zal worden. Stel uw verwachtingen niet te hoog in en begin uiteraard eerst met handelen door middel van een oefenaccount, zo kunt u eerst zonder risico kijken of Binaire opties iets voor u kunnen zijn.