Chat met ons Chat
Bekijk onze videos Videos

Handel nu ook in weekend Het is bij Optie24.nl nu ook mogelijk om op zondag te handelen. Dit kan op de TA-25. Dit is de Israëlische Index. De openingstijden hiervoor zijn van 9.15u tot 15.15u.

OEFENACCOUNT LOG IN

Wachtwoord vergeten?

HANDELSACCOUNT LOG IN

Wachtwoord vergeten?

Wat zijn Binaire Opties?

Handelen in binaire opties (“binary options” in het Engels). Dat eerste woord klinkt misschien wel moeilijk maar dat is het helemaal niet ! U heeft er weinig of zelfs geen ervaring voor nodig.

De handel in Binaire opties is de laatste jaren explosief gestegen, mede omdat veel particuliere handelaren steeds vaker op zoek gaan naar beleggingsinstrumenten die simpel te begrijpen zijn.
Juist de makkelijke en snelle manier van het plaatsen van een order en de vooraf bepaalde uitkomst hiervan, maakt het voor veel beleggers een instrument die steeds vaker aan hun portfolio wordt toegevoegd. Doordat het product zo simpel is en u niet met allemaal ingewikkelde termen, constructies te maken heeft, kunt u zich volledig focussen op koersontwikkelingen van de beurs en uw gedachten/voorspelling hieromtrent.

Binaire Opties in het kort

Het principe van het handelen in Binaire Opties is erg simpel.
Het enige wat u hoeft te doen is te voorspellen of een beurs in een (vooraf) bepaalde tijd omhoog of omlaag zal gaan. Hierbij zijn er maar twee uitkomsten mogelijk, u heeft het goed of u heeft het fout (vandaar de naam “binaire”). Is uw voorspelling uitgekomen dan ontvangt u een vooraf bepaalde winst, welke kan oplopen tot wel 90% van uw inleg. Deze manier van handelen is vooral ideaal voor korte termijn beleggers en is een zeer interessant instrument in deze volatiele tijden van de beurs.
Het grote voordeel van Binaire Opties is dat u zelf de looptijd kan bepalen van uw voorspelling, wanneer u denkt dat de beurs op een bepaald moment zal gaan stijgen (bijvoorbeeld bij bekendmaking van economische cijfers) kunt u dus een order plaatsen dat de beurs over 30 minuten hoger staat.
Echter wordt het handelen in Binaire Opties ook steeds vaker voor de langere termijn gebruikt, denk daarbij aan het bepalen dat de beurs aan het einde van het jaar hoger of lager zal eindigen, dit maakt het voor de lange termijn beleggers een zeer interessant instrument om aan hun beleggings portefeuille toe te voegen..

DISCLAIMER EN RISICO WAARSCHUWING: Optie24.nl wordt geopereerd door Fidelisco Capital Markets Ltd, een bedrijf in financiële diensten dat geautoriseerd en gereguleerd wordt door Cysec 181/12 Wij wensen u erop te wijzen dat Optie24.nl geen binaire opties commercialiseert in België en de Nederlandse Antillen. Handel in opties brengt risico’s met zich mee. Wij adviseren u om zorgvuldig onze handelsregels te lezen voordat u begint met investeren. Wij adviseren u om eerst te oefenen met een oefenaccount. Het handelen in binaire opties is zeer speculatief en brengt een groot risico met zich mee waarmee uw totale investering verloren kan gaan. Deze producten zijn niet geschikt voor iedereen en u moet zich vertrouwd maken met de risico’s die dit met zich mee brengt. Verder moet u alleen geld investeren wat u daadwerkelijk kunt missen. U moet alle risico’s van de handel in binaire opties goed bestuderen. Lees ook onze Risicoverklaring