Chat met ons Chat
Bekijk onze videos Videos

Handel nu ook in weekend Het is bij Optie24.nl nu ook mogelijk om op zondag te handelen. Dit kan op de TA-25. Dit is de Israëlische Index. De openingstijden hiervoor zijn van 9.15u tot 15.15u.

OEFENACCOUNT LOG IN

Wachtwoord vergeten?

HANDELSACCOUNT LOG IN

Wachtwoord vergeten?

App Binaire Opties

Onze handelsplatform is zo gebouwd dat u ook op uw mobiele telefoon of op uw tablet kan handelen. Echter vindt niet iedereen dit ideaal,  en daarom hebben wij hiervoor een APP ontwikkeld. De APP is ontwikkeld voor Android en voor de Iphone. Uiteraard is de APP te downloaden via de App Store en de Google Playstore.

De APP is vooral bedoeld om te handelen, er staan verder geen informatie, zoals tips en strategieën in. Hij is dus puur bedoeld om te kunnen handelen in binaire opties.

De functies die in de APP zijn verwerkt zijn:

ok1 Uw saldo

ok1 Uw lopende orders

ok1 Uw gesloten orders

ok1 Geld storten

De APP Binaire Opties is compleet met grafieken en alle functies die u ook in het reguliere platform kan vinden.
Als je serieus handelt in binaire opties, dan wil je op ieder moment een positie kunnen openen. De mobiele app van Optie24.nl is daar zeer geschikt voor !

APP te downloaden via de App Store en de Google Playstore :


google    apple

DISCLAIMER EN RISICO WAARSCHUWING: Optie24.nl wordt geopereerd door Fidelisco Capital Markets Ltd, een bedrijf in financiële diensten dat geautoriseerd en gereguleerd wordt door Cysec 181/12 Wij wensen u erop te wijzen dat Optie24.nl geen binaire opties commercialiseert in België en de Nederlandse Antillen. Handel in opties brengt risico’s met zich mee. Wij adviseren u om zorgvuldig onze handelsregels te lezen voordat u begint met investeren. Wij adviseren u om eerst te oefenen met een oefenaccount. Het handelen in binaire opties is zeer speculatief en brengt een groot risico met zich mee waarmee uw totale investering verloren kan gaan. Deze producten zijn niet geschikt voor iedereen en u moet zich vertrouwd maken met de risico’s die dit met zich mee brengt. Verder moet u alleen geld investeren wat u daadwerkelijk kunt missen. U moet alle risico’s van de handel in binaire opties goed bestuderen. Lees ook onze Risicoverklaring