Chat met ons Chat
Bekijk onze videos Videos

Handel nu ook in weekend Het is bij Optie24.nl nu ook mogelijk om op zondag te handelen. Dit kan op de TA-25. Dit is de Israëlische Index. De openingstijden hiervoor zijn van 9.15u tot 15.15u.

OEFENACCOUNT LOG IN

Wachtwoord vergeten?

HANDELSACCOUNT LOG IN

Wachtwoord vergeten?

Beleggen met weinig geld

Aandelen kopen

Beleggen in aandelen is helaas niet voor iedereen weggelegd. Een simpele verklaring hiervoor is dat als u in aandelen wil beleggen, u een behoorlijk kapitaal moet hebben. Een voorbeeld : Stel u koopt voor € 1000 (wat al veel geld is) aandelen van Shell en u houdt deze een jaar vast, de koers stijgt met 8% ( wat een prima rendement is), dan heeft u winst gemaakt van € 80. Tja, € 80 voor een heel jaar en daar gaan dan nog de kosten van uw belegging rekening uw transactiekosten vanaf, dus houdt u waarschijnlijk zo’n € 50 over. Dit is voor veel mensen niet interessant en gaan op zoek naar andere manieren om toch te kunnen beleggen met weinig geld.

Handelen in Binaire opties

Een van deze manieren is het handelen in Binaire Opties, nou moet u hier niet voor kiezen om dat u denkt dat u daar snel rijk mee kan worden, maar het is wel mogelijk om te beleggen met weinig geld op deze manier. Bij optie24.nl kunt u al een account openen en handelen voor € 50 en let wel er zijn geen kosten voor de rekening, geen transactiekosten en geen kosten voor het opnemen van uw winsten.

Het handelen van Binaire Opties maakt het mogelijk voor iedereen in Nederland zich te verdiepen in de beurs en de financiële wereld, zonder daar voor veel geld te hoeven in te leggen. De rendementen bij Optie24.nl kunnen zeer hoog zijn, echter zijn de risico’s ook groter dan het beleggen in bijvoorbeeld aandelen. Daarom is het wel aan te raden om u goed te informeren en verstandig om te gaan met het geld wat op uw account staat. Zet nooit meer dan 5% van uw gehele account in op één order. Op die manier kunt u nooit in één keer al uw geld verspelen.

Maak een goed plan en houdt u zich aan het voorgenomen plan, op deze manier kunt u beleggen met weinig geld in Binaire Opties. Probeer zo weinig mogelijk op gevoel te beleggen, maar altijd beslissingen te nemen die ergens op gebaseerd zijn, dit kan zowel op technische analyse of op fundamentele analyse zijn.

Conclusie

Kortom beleggen met weinig geld is zeker mogelijk en leuke rendementen behalen is dan zeker ook een mogelijkheid, mits u op een verstandige manier handelt en niet denkt dat u binnen 1 maand miljonair zal worden. Stel uw verwachtingen niet  te hoog in en begin uiteraard eerst met handelen door middel van een oefenaccount, zo kunt u eerst zonder risico kijken of Binaire opties iets voor u kunnen zijn.

 

 

DISCLAIMER EN RISICO WAARSCHUWING: Optie24.nl wordt geopereerd door Fidelisco Capital Markets Ltd, een bedrijf in financiële diensten dat geautoriseerd en gereguleerd wordt door Cysec 181/12 Wij wensen u erop te wijzen dat Optie24.nl geen binaire opties commercialiseert in België en de Nederlandse Antillen. Handel in opties brengt risico’s met zich mee. Wij adviseren u om zorgvuldig onze handelsregels te lezen voordat u begint met investeren. Wij adviseren u om eerst te oefenen met een oefenaccount. Het handelen in binaire opties is zeer speculatief en brengt een groot risico met zich mee waarmee uw totale investering verloren kan gaan. Deze producten zijn niet geschikt voor iedereen en u moet zich vertrouwd maken met de risico’s die dit met zich mee brengt. Verder moet u alleen geld investeren wat u daadwerkelijk kunt missen. U moet alle risico’s van de handel in binaire opties goed bestuderen. Lees ook onze Risicoverklaring