Chat met ons Chat
Bekijk onze videos Videos

Handel nu ook in weekend Het is bij Optie24.nl nu ook mogelijk om op zondag te handelen. Dit kan op de TA-25. Dit is de Israëlische Index. De openingstijden hiervoor zijn van 9.15u tot 15.15u.

OEFENACCOUNT LOG IN

Wachtwoord vergeten?

HANDELSACCOUNT LOG IN

Wachtwoord vergeten?

Binaire opties voor dummies

Beleggen in binaire opties is een spannende bezigheid waarbij koersen snel kunnen veranderen en men dus goed moet opletten. Omdat men met beleggen in binaire opties bovendien geld kan verdienen, en niet zoals in het casino op basis van geluk, maar op basis van kennis en inzicht, zijn meer en meer mensen geïnteresseerd geraakt in de handel in binaire opties.

Binaire Opties en gokken

“Open een account bij Optie24, stort geld en zet gelijk alles in op een stijging van de Dow Jones, omdat u denkt of een gevoel heeft dat deze gaat stijgen”

Helaas gebeurt bovenstaande nog regelmatig en het handelen in Binaire Opties wordt dan ook vergeleken met gokken. Als u op deze manier zou handelen, op gevoel, zonder enig plan of ook maar enige kennis van zaken, komt het ook wel dicht in de buurt van gokken. Maar het handelen in binaire opties is absoluut geen gokken.

EBook

Lees ons Ebook “binaire opties voor dummies” , daar kunt heel veel informatie uithalen, waar men naar moet kijken voordat u gaat handelen in Binaire Opties. U kan hiermee de juiste kennis op doen om verantwoorde beslissingen te nemen. Uiteraard zal u nooit 100% gelijk krijgen met het plaatsen van orders, maar dat kan niemand in de wereld. Wel heeft u de basis gelegd om te kunnen starten met handelen en zich gaandeweg verder te verdiepen in de materie.

Het Ebook over binaire opties voor dummies is zeer makkelijk te lezen en te begrijpen, alle ingewikkelde jargon die vaak in de financiële wereld wordt gebruikt hebben wij weggelaten, zodat het voor iedereen te begrijpen is.

Een goede voorbereiding ….

Ook raden wij u aan om onze video’s en strategieën goed door te nemen. Daarna kunt u het beste eerst gaan handelen met een oefen account. Heeft u alles onder de knie? Begrijpt u waar u mee bezig bent ? Oké, dan zou kunnen beginnen met handelen voor echt geld, maar dan nog adviseren wij u te beginnen met een klein bedrag. En handel NOOIT met geld wat u niet kan missen, of dit nou is voor de handel in binaire opties of gewoon beleggen.

DISCLAIMER EN RISICO WAARSCHUWING: Optie24.nl wordt geopereerd door Fidelisco Capital Markets Ltd, een bedrijf in financiële diensten dat geautoriseerd en gereguleerd wordt door Cysec 181/12 Wij wensen u erop te wijzen dat Optie24.nl geen binaire opties commercialiseert in België en de Nederlandse Antillen. Handel in opties brengt risico’s met zich mee. Wij adviseren u om zorgvuldig onze handelsregels te lezen voordat u begint met investeren. Wij adviseren u om eerst te oefenen met een oefenaccount. Het handelen in binaire opties is zeer speculatief en brengt een groot risico met zich mee waarmee uw totale investering verloren kan gaan. Deze producten zijn niet geschikt voor iedereen en u moet zich vertrouwd maken met de risico’s die dit met zich mee brengt. Verder moet u alleen geld investeren wat u daadwerkelijk kunt missen. U moet alle risico’s van de handel in binaire opties goed bestuderen. Lees ook onze Risicoverklaring