Chat met ons Chat
Bekijk onze videos Videos

Handel nu ook in weekend Het is bij Optie24.nl nu ook mogelijk om op zondag te handelen. Dit kan op de TA-25. Dit is de Israëlische Index. De openingstijden hiervoor zijn van 9.15u tot 15.15u.

OEFENACCOUNT LOG IN

Wachtwoord vergeten?

HANDELSACCOUNT LOG IN

Wachtwoord vergeten?

Cursus Binaire Opties

Voordat u gaat beginnen met het handelen in Binaire Opties is het belangrijk dat u weet wat dit inhoudt en dat u de basis weet van deze handel. Wij hebben bij Optie24.nl niet echt een cursus voor Binaire Opties, echter staat er op onze site veel informatietips en strategieën.

Voorbereiden

Lees onze pagina’s over Binaire Opties. U vindt hier veel informatie en uitleg hoe het beste te handelen. Zo hebben wij ook op onze website verschillende pagina’s waar u informatie kan vinden over de beurzen. Nieuws is een grote factor die de koers kan bepalen van een aandeel of een beurs. U kunt live nieuws vinden op onze website en dit gebruiken voor het bepalen van uw strategie.

Tevens hebben wij een speciale video pagina waar u de basis beginselen van het handelen in Binaire Opties kan vinden. In de video’s wordt op een hele simpele manier uitgelegd waar u op moet letten en wat de beste strategieën zijn.

Erg handig ook zijn onze Ebooks. Deze geven veel extra informatie en gaan dieper in op de materie.

Oefenen

Wij raden onze klanten aan om altijd eerst een oefen account te openen, voordat men met echt geld gaat handelen.

Conclusie

U heeft geen speciale cursus nodig; neem alle pagina’s op onze website aandachtig door en oefen met het oefenaccount voordat u begint te handelen met echt geld. Dan heeft u zich goed voorbereid en kunt u verantwoord gaan handelen.

DISCLAIMER EN RISICO WAARSCHUWING: Optie24.nl wordt geopereerd door Fidelisco Capital Markets Ltd, een bedrijf in financiële diensten dat geautoriseerd en gereguleerd wordt door Cysec 181/12 Wij wensen u erop te wijzen dat Optie24.nl geen binaire opties commercialiseert in België en de Nederlandse Antillen. Handel in opties brengt risico’s met zich mee. Wij adviseren u om zorgvuldig onze handelsregels te lezen voordat u begint met investeren. Wij adviseren u om eerst te oefenen met een oefenaccount. Het handelen in binaire opties is zeer speculatief en brengt een groot risico met zich mee waarmee uw totale investering verloren kan gaan. Deze producten zijn niet geschikt voor iedereen en u moet zich vertrouwd maken met de risico’s die dit met zich mee brengt. Verder moet u alleen geld investeren wat u daadwerkelijk kunt missen. U moet alle risico’s van de handel in binaire opties goed bestuderen. Lees ook onze Risicoverklaring