Chat met ons Chat
Bekijk onze videos Videos

Handel nu ook in weekend Het is bij Optie24.nl nu ook mogelijk om op zondag te handelen. Dit kan op de TA-25. Dit is de Israëlische Index. De openingstijden hiervoor zijn van 9.15u tot 15.15u.

OEFENACCOUNT LOG IN

Wachtwoord vergeten?

HANDELSACCOUNT LOG IN

Wachtwoord vergeten?

Kennismaken met de Binaire Opties oefenaccount

Als u gaat starten met het handelen in Binaire Opties, raden wij u aan om eerst een demo oefenaccount te openen,  zodoende kunt u kennis maken met ons platform en het handelen onder de knie krijgen zonder daarbij financieel risico te lopen. U ontvangt € 50.000 op uw demo oefenaccount om mee te beginnen. Alle mogelijkheden die er zijn in het handelen op een handelsaccount vindt u ook terug in het oefenaccount. Voordat u overstapt naar een handelsaccount en voor echt geld gaat handelen, moet u er zeker van zijn dat u weet wat de mogelijkheden zijn en wat u met het platform van Optie24 kan. Heeft u nog vragen en/of opmerkingen, aarzelt u dan niet om ons support team te contacteren. U kunt ons hiervoor mailen via support@optie24.nl of via onze Live Chat …

Bepaal uw eigen strategie van binaire opties

Bij het beleggen in het algemeen, dus ook bij het handelen in Binaire Opties, is het belangrijk om van te voren uw eigen strategie te bepalen. Er zijn verschillende strategieën die een handelaar kan gebruiken, het is aan u om te bepalen welke strategie het beste bij uzelf past. U kan voor het defensief handelen kiezen, maar ook voor het nemen van meer risico’s. Het is belangrijk dat u een strategie handhaaft waar u zichzelf comfortabel bij voelt. Hieronder vindt u de twee belangrijkste methodes die door handelaren worden gebruikt, verderop in onze site gaan wij dieper in op deze methodes, met handige filmpjes en tips!

Technische Analyse van binaire opties

Technische analyse is een van de belangrijkste tools die beschikbaar zijn voor het voorspellen van de financiële markt. Het is voor investeerders een effectief middel gebleken en wordt steeds meer geaccepteerd door deelnemers van de markt. Als het gebruikt wordt in combinatie met de fundamentele analyse, kan de technische analyse een nauwkeurigere beoordeling opleveren, wat het verschil kan maken in de uitvoering van winstgevende transacties.

Fundamentele Analyse van binaire opties

Fundamentele analyse houdt in dat de koerswaardebepaling van een beurs of grondstof en zijn markttrends wordt voorspeld aan de hand van de analyse van de huidige economische omstandigheden, het overheidsbeleid en de maatschappelijke factoren binnen een zakelijk kader. Handelaren meten de economische staat van een land of regio door macro-economische indicatoren te onderzoeken. Fundamentele analyses zijn grotendeels subjectief en een groot deel van de interpretatie van deze informatie is facultatief.

Risico management

Binaire opties, net als elke andere vorm van financiële handel, heeft een element van risico. U zou uw gehele of een groot deel van uw ingelegde vermogen kunnen verliezen, wanneer u onzorgvuldig of hebzuchtig te werk gaat. Onderzoek heeft uitgewezen, dat dit het grootste probleem is bij beleggers of ze nu ervaren of beginnende handelaren zijn! Het controleren van uw emoties kan wel eens het moeilijkste aspect zijn van het handelen, maar tevens ook één van de belangrijkste aspecten. Als zodanig is het begrip van risico management er een die elke binaire opties handelaar zeer serieus moeten nemen. De alom door professionele handelaren aangenomen algemeen aanvaarde risico management regel is dat niet meer dan 5% van uw account vermogen mag worden blootgesteld aan de markt op een bepaald punt in de tijd. Wat dit betekent ? Laten we zeggen dat u een vermogen op uw account heeft van € 5.000 , dan zegt de regel dat u in principe niet meer dan € 250 in de markt mag hebben openstaan als risico (dus € 250 aan openstaande posities).

Doe uw research

Zoals hier boven staat uitgelegd is het handelen in Binaire Opties niet erg ingewikkeld, echter is het zeker wel belangrijk om te weten wat u doet. Zo maar op uw gevoel afgaan en “denken” dat de beurs omhoog zal gaan is niet de meest ideale strategie. Lees daarom eerst onze tips op de pagina voordat u begint . Wij geven hier adviezen over hoe u het best kan beginnen met het handelen op ons platform. Tevens kunt u in ons informatie centrum allemaal handige tools vinden om de goede strategie voor uzelf te bepalen, ook leggen wij hier uit wat de verschillende beurzen inhouden. De meeste handelaren weten wel dat de AEX de index is van de Nederlandse beurs, echter kunt u op vele andere instrumenten handelen en is het handig om te weten  wat deze inhouden.

Handel nooit met geld dat je niet kan missen!

Het allermooiste aan het handelen in binaire Opties is dat het van alle handel de minst riskante is. Je kunt nooit meer verliezen dan het door jou ingelegde kapitaal. Het is dus nergens voor nodig om geld op het spel te zetten dat je niet kunt missen. Reserveer gewoon een bedrag voor je handels account en neem het voor lief dat je dit bedrag in principe kunt verliezen, zeker tijdens je leerschool is dat verstandig. Als er íéts niet nodig is bij het handelen in Binaire Opties dan zijn het wel slapeloze nachten. Breng jezelf dus niet in die positie.

Verschil tussen oefenen en met echt geld handelen

Handelen in binaire Opties is even zeer een kunst als een wetenschap. Je moet gevoel ontwikkelen voor de koersontwikkelingen van beurzen en andere assets, voor de effecten van nieuwsberichten en voor het toepassen van technische indicatoren. Dit gevoel ontwikkel je alleen in de praktijk. En zelfs het traden om nep-geld is toch niet hetzelfde als het handelen met écht geld. Als er namelijk echt geld op het spel staat, gaan je emoties ineens een rol spelen. Je wordt geconfronteerd met je eigen hebzucht, omdat je het maximale uit een koersbeweging wilt halen. Je wordt geconfronteerd met je angst, omdat je bang bent een kleine behaalde winst weer kwijt te raken. Je wordt geconfronteerd met zelfbedrog, omdat je tegen beter weet een verliezende positie gaat openen. Het ontwikkelen van de zelfkennis en discipline om deze emoties het hoofd te bieden zijn mínstens zo belangrijk als het opdoen van de theoretische kennis en technische vaardigheden.

Met een startkapitaal van tussen de € 300 – € 500 kun je een heel eind komen om het gevoel te krijgen bij het handelen met écht geld en kun je wel degelijk de spanning van het handelen om echt geld ervaren zonder al te grote bedragen te kunnen verliezen. Kies je orders verstandig, zodat je niet in één order een groot deel van je startkapitaal kwijt raakt. Naarmate je kapitaal groeit, kun je geleidelijk aan grotere posities in gaan nemen. Zo wen je langzaam aan de echte wereld van het handelen in Binaire Opties.

Nog even de voordelen van optie 24 op een rijtje:

ok1 Geen kosten of commissies
ok1 Inleg vanaf € 5 per order
ok1 Zeer geschikt voor de beginnende belegger
ok1 Geen ingewikkelde financiële termen
ok1 Hoge rendementen te behalen met kleine investering

DISCLAIMER EN RISICO WAARSCHUWING: Optie24.nl wordt geopereerd door Fidelisco Capital Markets Ltd, een bedrijf in financiële diensten dat geautoriseerd en gereguleerd wordt door Cysec 181/12 Wij wensen u erop te wijzen dat Optie24.nl geen binaire opties commercialiseert in België en de Nederlandse Antillen. Handel in opties brengt risico’s met zich mee. Wij adviseren u om zorgvuldig onze handelsregels te lezen voordat u begint met investeren. Wij adviseren u om eerst te oefenen met een oefenaccount. Het handelen in binaire opties is zeer speculatief en brengt een groot risico met zich mee waarmee uw totale investering verloren kan gaan. Deze producten zijn niet geschikt voor iedereen en u moet zich vertrouwd maken met de risico’s die dit met zich mee brengt. Verder moet u alleen geld investeren wat u daadwerkelijk kunt missen. U moet alle risico’s van de handel in binaire opties goed bestuderen. Lees ook onze Risicoverklaring