Chat met ons Chat
Bekijk onze videos Videos

Handel nu ook in weekend Het is bij Optie24.nl nu ook mogelijk om op zondag te handelen. Dit kan op de TA-25. Dit is de Israëlische Index. De openingstijden hiervoor zijn van 9.15u tot 15.15u.

OEFENACCOUNT LOG IN

Wachtwoord vergeten?

HANDELSACCOUNT LOG IN

Wachtwoord vergeten?

Handelsregels

Wij raden u aan om onderstaande regels goed door te nemen. Zodoende krijgt u een goed beeld over hoe het afwikkelen van een handelstransactie plaatsvindt. Binaire Opties zijn gebaseerd op de prestatie van een onderliggende waarde zoals valuta’s, een index, een aandeel of commodities.

Openen en sluiten positie

Bij het openen van een positie voorspelt u in welke richting de marktwaarde van de gekozen activa zich zal ontwikkelen tijdens een van tevoren bepaald tijdsduur.
Openingstijd: is het moment waarop de klant de handelstransactie opent.
Sluitingstijd: is de tijdsduur van de handelstransactie, deze wordt door de klant zelf gekozen.

Einde van de week/maand/jaar opties sluiten altijd een half uur voordat de beurs sluit.

Transactie hoogte

Het minimum bedrag welke een klant kan inzetten per transactie is € 5. Een klant kan maximaal € 1.000 inzetten per transactie per onderliggende waarde. Het is echter wel mogelijk om per onderliggende waarde € 1.000 in te zetten voor een call (hoger) en daarbij tevens € 1.000 in te zetten voor een put (lager).

Dividend en aandelensplitsing

In het geval dat tijdens de looptijd van een handelstransactie een aandelensplitsing, een omgekeerde aandelensplitsing of een dividend wordt uitgekeerd door één van de onderliggende aandelen, zal de prijs van de optie evenredig worden gewijzigd. De wijzigingen zullen aan de activaprijs worden aangebracht waar die wordt verhandeld, vanwege de eerder genoemde splitsing, omgekeerde splitsing of dividend.

Koersbepaling

De koersen die getoond worden op optie24.nl en de koersen die de klant dus gebruikt voor het openen en sluiten van de handelstransacties zijn de “valuation prices”.
De “valution price” van Index koersen : de laatst gegeven prijs van de beurs
De “valution price” van Index futures koersen : de ask price van de future
De “valution price” van Forex koersen : Bid prijs+Ask prijs /2
De “valution price” van goud/zilver koersen : Bid prijs+Ask prijs /2
* de futures zijn altijd van de meeste recente maand.

Er kunnen alleen orders geplaatst worden die op dezelfde dag aflopen. (behalve de 24 uurs opties) Het is dus niet mogelijk om bijv. om 17:23u op de AEX een order te plaatsen met een looptijd van een uur.

Afwijkende handelsdagen

Mocht het door omstandigheden (bijv. het stilleggen van een beurs) dat uw order niet de gehele periode doorloopt, wordt altijd de laatst doorgegeven koers gehanteerd als slotkoers. Dit is ook bij de 24 uurs opties, mocht de beurs (eerder) dicht zijn als de 24 uur optie afloopt, wordt de laatste koers als sluitingskoers bepalend.

Voorbeeld:

U opent een handelspositie op de AEX om 11:43:09, en kiest voor een duur van 60 minuten. Om 12:03:38 wordt de beurs stilgelegd en met als laatste koers 345.23. De handel op de AEX wordt pas weer hervat om 16:00:00 uur. Dit betekent dat uw order wordt afgehandeld tegen de laatste koers zijnde 345.23

DISCLAIMER EN RISICO WAARSCHUWING: Optie24.nl wordt geopereerd door Fidelisco Capital Markets Ltd, een bedrijf in financiële diensten dat geautoriseerd en gereguleerd wordt door Cysec 181/12 Wij wensen u erop te wijzen dat Optie24.nl geen binaire opties commercialiseert in België en de Nederlandse Antillen. Handel in opties brengt risico’s met zich mee. Wij adviseren u om zorgvuldig onze handelsregels te lezen voordat u begint met investeren. Wij adviseren u om eerst te oefenen met een oefenaccount. Het handelen in binaire opties is zeer speculatief en brengt een groot risico met zich mee waarmee uw totale investering verloren kan gaan. Deze producten zijn niet geschikt voor iedereen en u moet zich vertrouwd maken met de risico’s die dit met zich mee brengt. Verder moet u alleen geld investeren wat u daadwerkelijk kunt missen. U moet alle risico’s van de handel in binaire opties goed bestuderen. Lees ook onze Risicoverklaring