Chat met ons Chat
Bekijk onze videos Videos

Handel nu ook in weekend Het is bij Optie24.nl nu ook mogelijk om op zondag te handelen. Dit kan op de TA-25. Dit is de Israëlische Index. De openingstijden hiervoor zijn van 9.15u tot 15.15u.

OEFENACCOUNT LOG IN

Wachtwoord vergeten?

HANDELSACCOUNT LOG IN

Wachtwoord vergeten?

De eenvoud van de binaire optie

Omdat binaire opties zeer eenvoudig te begrijpen zijn, worden ze steeds geliefder bij beginnende beleggers. De premiesloop zoals we die kennen bij reguliere opties is niet van toepassing op de binaire optie. De handelaar hoeft simpelweg te kiezen of de koers van de onderliggende waarde zal stijgen of dalen. Binaire Opties geven handelaren die zichzelf niet beschouwen als deskundigen met betrekking tot de meest complexe financiële instrumenten, of niet de middelen hebben om duizenden euro’s te investeren in de financiële wereld, een goed alternatief om kennis te maken met het handelen in verschillende financiële producten. (denk hierbij aan goud, zilver, olie, valuta’s en uiteraard de beurzen zoals bijvoorbeeld de AEX en de Dow Jones)
Met Binaire Opties, kunt u profiteren van aanzienlijke winsten, terwijl u niet grote sommen geld hoeft te investeren. De eenvoud van het product geeft de beginnende handelaar de mogelijkheid om kennis te maken met financiële markten, zonder dat u zich eerst moet verdiepen in de ingewikkelde termen en soorten opties, op deze manier kunt u zich volledig focussen op de koersontwikkeling van de beurs, simpelweg (en hier draait het bij elk ander financieel product ook om) gaat de beurs omhoog of omlaag  !
Enkele van de voordelen van het handelen in binaire opties zijn het directe resultaat op uw orders, tevens weet u van te voren exact wat uw risico is en hoeveel winst/verlies de order kan opleveren. Ook is het bij Optie24 mogelijk om al vanaf € 5 een order te plaatsen, dit is uniek in de financiële wereld!

Goedkope vorm van optiehandel

Doordat er geen transactiekosten worden berekend over de binaire opties is het een stuk voordeliger dan handelen in de “gewone” opties. Ook zit er geen spread in de koersen verwerkt zoals we die in de andere optiemarkt wel kennen. Binaire opties kunnen al verhandeld worden vanaf enkele euro’s per optie. Zo kunnen beginnende traders rustig hun strategieën proberen zonder daarbij meteen een erg groot risico te lopen. Optie24 rekent geen kosten of commissie’s, het openen van een rekening is gratis, geld storten of geld opnemen is ook gratis.

Doe uw research

Zoals hier boven staat uitgelegd is het handelen in Binaire Opties niet erg ingewikkeld, echter is het zeker wel belangrijk om te weten wat u doet. Zo maar op uw gevoel afgaan en “denken” dat de beurs omhoog zal gaan is niet de meest ideale strategie. Lees daarom eerst onze tips op de pagina voordat u begint . Wij geven hier adviezen over hoe u het best kan beginnen met het handelen op ons platform. Tevens kunt u in ons informatie centrum allemaal handige tools vinden om de goede strategie voor uzelf te bepalen, ook leggen wij hier uit wat de verschillende beurzen inhouden. De meeste handelaren weten wel dat de AEX de index is van de Nederlandse beurs, echter kunt u op vele andere instrumenten handelen en is het handig om te weten  wat deze inhouden.

ok1 Geen kosten of commissies
ok1 Inleg vanaf € 5 per order
ok1 Zeer geschikt voor de beginnende belegger
ok1 Geen ingewikkelde financiële termen
ok1 Hoge rendementen te behalen met kleine investering

DISCLAIMER EN RISICO WAARSCHUWING: Optie24.nl wordt geopereerd door Fidelisco Capital Markets Ltd, een bedrijf in financiële diensten dat geautoriseerd en gereguleerd wordt door Cysec 181/12 Wij wensen u erop te wijzen dat Optie24.nl geen binaire opties commercialiseert in België en de Nederlandse Antillen. Handel in opties brengt risico’s met zich mee. Wij adviseren u om zorgvuldig onze handelsregels te lezen voordat u begint met investeren. Wij adviseren u om eerst te oefenen met een oefenaccount. Het handelen in binaire opties is zeer speculatief en brengt een groot risico met zich mee waarmee uw totale investering verloren kan gaan. Deze producten zijn niet geschikt voor iedereen en u moet zich vertrouwd maken met de risico’s die dit met zich mee brengt. Verder moet u alleen geld investeren wat u daadwerkelijk kunt missen. U moet alle risico’s van de handel in binaire opties goed bestuderen. Lees ook onze Risicoverklaring