Chat met ons Chat
Bekijk onze videos Videos

Handel nu ook in weekend Het is bij Optie24.nl nu ook mogelijk om op zondag te handelen. Dit kan op de TA-25. Dit is de Israëlische Index. De openingstijden hiervoor zijn van 9.15u tot 15.15u.

OEFENACCOUNT LOG IN

Wachtwoord vergeten?

HANDELSACCOUNT LOG IN

Wachtwoord vergeten?

Online beleggen

Online beleggen is helaas niet voor iedereen weggelegd. Veel mensen schrikken al als ze het wordt “beleggen” horen, simpelweg omdat ze denken dat ze hiervoor duizenden euro’s nodig hebben.
Dit is ten dele ook waar, want om te kunnen handelen in aandelen of opties heeft u toch een substantieel bedrag nodig om mee te beginnen. En de eerste regel van online beleggen is, handel alleen met geld wat u kan missen !

Binaire Opties

Zo bestaat er dus de indruk dat online beleggen alleen is weggelegd voor de rijkere mensen. Niks is minder waar, tegenwoordig kan iedereen online beleggen in Binaire Opties, dat klinkt misschien ingewikkeld, maar het tegenovergestelde is waar. Online beleggen in binaire Opties is de meest simpele manier van beleggen die er is. Dit komt omdat bij het handelen in Binaire opties u zich alleen maar bezig hoeft te houden met of de beurs omhoog of omlaag gaat, er wordt hierbij geen ingewikkelde jargon gebruikt en u hoeft geen grote investeringen te doen. Ingewikkelde constructies die u niet begrijpt zijn niet van toepassing, waardoor u zich volledig kan focussen op hetgeen waar het bij online beleggen altijd omgaat, gaat de beurs omhoog of omlaag.

Inleg

Het tweede mooie aspect van het online beleggen in binaire Opties is dat als u een handelsrekening opent bij Optie24.nl u al kan beginnen met handelen vanaf € 50 .

Opbouwen van kennis

Uiteraard blijft het wel belangrijk om te weten waar u mee bezig bent, gaat de beurs omhoog of omlaag, ja dat is een hele simpele vraag en daar draait het bij Optie24.nl dan ook om, maar dat wil niet zeggen dat u zomaar moet gaan handelen op gevoel dat de beurs omhoog gaat, want dan kunt u net zo goed naar het casino gaan. Nee, u moet wel een weloverwogen beslissing nemen en dit kunt u doen door bijvoorbeeld goed het nieuws in de gaten te houden over een aandeel of de grafiek te analyseren van de beurs, ook wel technische analyse genoemd. Online beleggen in producten of beurzen die u niet kent is zeker ook af te raden, want hoe kunt u nou voorspellen of iets zal stijgen of dalen, als u niet weet wat deze beurs inhoudt. Daarom is er bij Optie24 een speciale pagina waar u precies kan zien, wat de verschillende beurzen zijn en hoe deze opgebouwd zijn.

Bent u iemand die wil handelen op nieuwsberichten, ook wel fundamentele analyse genoemd, heeft Optie24.nl een nieuwspagina waarop het allerlaatste financiële nieuws real time wordt weergegeven. Ook is er een pagina waarop er een agenda staat met de belangrijkste cijfers die uitkomen en de koersen van beurzen of valuta’s kunnen beïnvloeden.

Oefenaccount

Kortom, online beleggen is mogelijk voor iedereen ook voor de mensen die geen duizenden euro’s hebben of willen inleggen. Open eerst een oefenaccount bij Optie24.nl en kijk of het online beleggen iets is voor u !

DISCLAIMER EN RISICO WAARSCHUWING: Optie24.nl wordt geopereerd door Fidelisco Capital Markets Ltd, een bedrijf in financiële diensten dat geautoriseerd en gereguleerd wordt door Cysec 181/12 Wij wensen u erop te wijzen dat Optie24.nl geen binaire opties commercialiseert in België en de Nederlandse Antillen. Handel in opties brengt risico’s met zich mee. Wij adviseren u om zorgvuldig onze handelsregels te lezen voordat u begint met investeren. Wij adviseren u om eerst te oefenen met een oefenaccount. Het handelen in binaire opties is zeer speculatief en brengt een groot risico met zich mee waarmee uw totale investering verloren kan gaan. Deze producten zijn niet geschikt voor iedereen en u moet zich vertrouwd maken met de risico’s die dit met zich mee brengt. Verder moet u alleen geld investeren wat u daadwerkelijk kunt missen. U moet alle risico’s van de handel in binaire opties goed bestuderen. Lees ook onze Risicoverklaring