Chat met ons Chat
Bekijk onze videos Videos

Handel nu ook in weekend Het is bij Optie24.nl nu ook mogelijk om op zondag te handelen. Dit kan op de TA-25. Dit is de Israëlische Index. De openingstijden hiervoor zijn van 9.15u tot 15.15u.

OEFENACCOUNT LOG IN

Wachtwoord vergeten?

HANDELSACCOUNT LOG IN

Wachtwoord vergeten?

Oplichting

Er wordt op het internet veel geschreven over “oplichting” bij de aanbieders van binaire opties.

Er zijn heel veel brokers op het internet te vinden en uiteraard zullen daar ook brokers tussen zitten, die geen goede bedoelingen hebben, en waar het risico van oplichting bestaat.

Wel moeten wij hierbij vermelden dat er miljoenen mensen in de wereld tegenwoordig in binaire opties handelen en er dus veel wordt geschreven over Binaire Opties. Van deze miljoenen mensen zijn er natuurlijk altijd mensen die verliezen en hier een slecht gevoel aan hebben over gehouden, deze personen zullen dus al snel op forums verhalen posten over oplichting, terwijl  dit niet het geval is geweest.

Waaraan is een betrouwbare broker te herkennen?

Real time koersen

Dit is de belangrijkste factor die u in de gaten moet houden. Om te checken of een broker real time koersen gebruikt, kunt u het beste kijken naar de koersen van de beurs zelf ( AEX/Dow Jones/CAC). Deze koers moet altijd hetzelfde zijn als op onafhankelijke websites en bij andere brokers. U zou de koers van de AEX bijvoorbeeld naast de koers kunnen leggen op www.iex.nl
Zijn de koersen niet exact hetzelfde, dan klopt er iets niet en kan er kans zijn dat de koers wordt gemanipuleerd. Wegblijven dus!

Uitbetaling

Hoe lang duurt het voordat uw winsten worden uitbetaald. Tegenwoordig, met de introductie van SEPA betalingen, kunnen buitenlandse betalingen al gedaan worden binnen 24 tot 48 uur. Doet u een opname verzoek en moet u langer dan 48 uur wachten op uw geld, dan zou het kunnen dat de broker in financiële moeilijkheden is of dat ze helemaal geen intentie hebben om uit te betalen.

Vestigingsplaats

Voordat u geld stort op een account bij een broker, kijk dan eerst of u telefonisch contact kan krijgen, sommige brokers hebben dan wel een Nederlandse website, maar is er ook Nederlands support. Kijk ook naar de vestigingsplaats van de broker, staat deze op de site ? En is dit op een of ander exotisch eiland ? Tja, waarom zit die broker ergens heel ver weg op een klein eilandje, want mocht er dan sprake zijn van oplichting, dan zijn deze natuurlijk nooit te bereiken.

DISCLAIMER EN RISICO WAARSCHUWING: Optie24.nl wordt geopereerd door Fidelisco Capital Markets Ltd, een bedrijf in financiële diensten dat geautoriseerd en gereguleerd wordt door Cysec 181/12 Wij wensen u erop te wijzen dat Optie24.nl geen binaire opties commercialiseert in België en de Nederlandse Antillen. Handel in opties brengt risico’s met zich mee. Wij adviseren u om zorgvuldig onze handelsregels te lezen voordat u begint met investeren. Wij adviseren u om eerst te oefenen met een oefenaccount. Het handelen in binaire opties is zeer speculatief en brengt een groot risico met zich mee waarmee uw totale investering verloren kan gaan. Deze producten zijn niet geschikt voor iedereen en u moet zich vertrouwd maken met de risico’s die dit met zich mee brengt. Verder moet u alleen geld investeren wat u daadwerkelijk kunt missen. U moet alle risico’s van de handel in binaire opties goed bestuderen. Lees ook onze Risicoverklaring