Chat met ons Chat
Bekijk onze videos Videos

Handel nu ook in weekend Het is bij Optie24.nl nu ook mogelijk om op zondag te handelen. Dit kan op de TA-25. Dit is de Israëlische Index. De openingstijden hiervoor zijn van 9.15u tot 15.15u.

OEFENACCOUNT LOG IN

Wachtwoord vergeten?

HANDELSACCOUNT LOG IN

Wachtwoord vergeten?

Wat is de beste strategie met binaire opties?

De ultieme strategie met binaire opties die 100 % winst garandeert bestaat niet! Mochten er brokers of andere websites op het internet staan die beweren dat er een strategie is, waarbij ze u garanderen dat u altijd winst maakt… Neem dit dan niet serieus, dit bestaat niet! Dan waren we immers allemaal miljonair…

Toch een strategie die werkt?

Echter zijn er zeker wel strategieën die goed werken en deze hebben wel één ding gemeen: ze anticiperen op wat de markt gaat doen. De koers van een valuta of beurs komt altijd tot stand via een markt van vraag en aanbod. Als veel mensen bijvoorbeeld geloven dat de koers van de euro ten opzichte van de dollar zal stijgen, dan zullen ze long gaan op de EUR/USD. Dat stuwt vanzelf de prijs van dit valuta paar omhoog, waardoor de euro dus inderdaad zal stijgen ten opzichte van de dollar. Als jij een positie inneemt is het dus belangrijk dat je kunt inschatten wat de markt doet en dan datzelfde doet. Plaats voor kritiek is er niet, want de markt heeft altijd gelijk, de koersen zullen immers altijd met de massa mee bewegen, ook al is daar eigenlijk geen goede reden voor.

Het inschatten wat de markt gaat doen lijkt makkelijker dan het is, want je staat niet op een plein vol mensen die door middel van hun hand op te steken laten zien of ze gaan kopen of verkopen. Net als jij zitten al die andere miljoenen handelaren thuis achter hun pc of op hun kantoor en plaatsen orders zonder dat jij er zicht op hebt. Er zijn echter wel middelen om te voorspellen wat al die mensen gaan doen. Er zijn hiervoor twee mogelijkheden namelijk: fundamentele analyse en technische analyse.
Door hier een beter inzicht in te ontwikkelen dan de rest van de markt leer je sneller en beter te voorspellen wat een koers gaat doen.

Doelstellingen formuleren

Als je succes wilt hebben in de online het  handelen in Binaire opties moet je eerst doelstellingen formuleren. Daarna komt het bepalen van een winstgevende trading strategie. Je doelstellingen moeten in de eerste plaats realistisch zijn. Dat is natuurlijk logisch, maar enthousiasme en onervarenheid zorgen er vaak voor dat men zonder enig plan van start gaat, wat niet is aan te raden.
Het is mogelijk om met € 300 te beginnen en daar vervolgens €10.000 van te maken, maar waarschijnlijk niet in een week tijd. (waarschijnlijk, want geluk is altijd mogelijk natuurlijk, maar de kans is minimaal). Je financiële doel wordt mede bepaald door de investering waar je mee start en moet daarom wel in enige verhouding staan tot je account grootte.

 

 

 

DISCLAIMER EN RISICO WAARSCHUWING: Optie24.nl wordt geopereerd door Fidelisco Capital Markets Ltd, een bedrijf in financiële diensten dat geautoriseerd en gereguleerd wordt door Cysec 181/12 Wij wensen u erop te wijzen dat Optie24.nl geen binaire opties commercialiseert in België en de Nederlandse Antillen. Handel in opties brengt risico’s met zich mee. Wij adviseren u om zorgvuldig onze handelsregels te lezen voordat u begint met investeren. Wij adviseren u om eerst te oefenen met een oefenaccount. Het handelen in binaire opties is zeer speculatief en brengt een groot risico met zich mee waarmee uw totale investering verloren kan gaan. Deze producten zijn niet geschikt voor iedereen en u moet zich vertrouwd maken met de risico’s die dit met zich mee brengt. Verder moet u alleen geld investeren wat u daadwerkelijk kunt missen. U moet alle risico’s van de handel in binaire opties goed bestuderen. Lees ook onze Risicoverklaring