Brokers

Er zijn vele verschillende binaire optie brokers op het internet te vinden. Vaak zien de consumenten door de bomen het bos niet meer.
Bonus

Soms gaan consumenten af op de broker die de mooiste bonussen geven. Maar is dit wel de juiste reden om een broker te kiezen? Allereerst adviseren wij u om eerst naar de voorwaarden van de bonus te vragen. Onze ervaring leert helaas dat het opnemen van geld bij een buitenlandse broker, nadat een bonus is uitgekeerd, niet altijd even makkelijk is. De broker wordt dan ook beticht van oplichting, echter staat meestal in de kleine letters van de voorwaarden waarom er geen geld opgenomen kan worden.
De meeste brokers geven een mooie bonus die erg aantrekkelijk lijkt, echter staat er dan in de voorwaarden dat u 50 maal het bedrag van de bonus moet verhandelen, voordat de bonus opgenomen kan worden. Tevens kan je al je winsten die je behaald ook niet opnemen, voordat je het bonus bedrag 50 maal hebt ingelegd. Veel klanten weten dit niet en voelen zich bedrogen als ze geld willen opnemen en terecht.

Bij Optie24.nl krijgt u ook een 100% eerste stortingsbonus. Echter hoeft u bij ons het bonus bedrag maar 12 maal te verhandelen en zijn winsten en uiteraard uw eigen storting altijd op te nemen. Zie ook onze bonus pagina waar dit zeer duidelijk is uitgelegd : https://www.optie24.nl/binaire-opties/bonus-voorwaarden

Wij denken dat wanneer u opzoek gaat naar een brokers u andere criteria moet hanteren dan alleen maar de bonus. De belangrijkste punten hierbij zijn :
Real time koersen

Dit is de belangrijkste factor die u in de gaten moet houden. Om te checken of een broker real time koersen gebruikt, kunt u het beste kijken naar de koersen van de beurs zelf ( AEX/Dow Jones/CAC). Deze koers moet altijd hetzelfde zijn als op onafhankelijke websites en bij andere brokers. U zou de koers van de AEX bijvoorbeeld naast de koers kunnen leggen op www.iex.nl

Zijn de koersen niet exact hetzelfde, dan klopt er iets niet en kan er kans zijn dat de koers wordt gemanipuleerd. Wegblijven dus!
Uitbetaling

Hoe lang duurt het voordat uw winsten worden uitbetaald. Tegenwoordig, met de introductie van SEPA betalingen, kunnen buitenlandse betalingen al gedaan worden binnen 24 tot 48 uur. Doet u een opname verzoek en moet u langer dan 48 uur wachten op uw geld, dan zou het kunnen dat de broker in financiële moeilijkheden is of dat ze helemaal geen intentie hebben om uit te betalen.
Vestigingsplaats

Voordat u geld stort op een account bij een broker, kijk dan eerst of u telefonisch contact kan krijgen, sommige brokers hebben dan wel een Nederlandse website, maar is er ook Nederlands support. Kijk ook naar de vestigingsplaats van de broker, staat deze op de site ? En is dit op een of ander exotisch eiland ? Tja, waarom zit die broker ergens heel ver weg op een klein eilandje, want mocht er dan sprake zijn van oplichting, dan zijn deze natuurlijk nooit te bereiken.