Chat met ons Chat
Bekijk onze videos Videos

Handel nu ook in weekend Het is bij Optie24.nl nu ook mogelijk om op zondag te handelen. Dit kan op de TA-25. Dit is de Israëlische Index. De openingstijden hiervoor zijn van 9.15u tot 15.15u.

OEFENACCOUNT LOG IN

Wachtwoord vergeten?

HANDELSACCOUNT LOG IN

Wachtwoord vergeten?

Trading Competitie van de maand September:

VOORSPEL DE AEX EN WIN € 100.000 CASH !!

Hoe werkt het:

Het principe van de competitie is erg simpel, u dient de eindstand van de AEX te voorspellen van de eerst volgende handelsdag.
Op de pagina van de Trading competitie is een vakje waar u de de eindstand kan invullen, er wordt vervolgens de volgende dag naar de eindstand gekeken van de AEX en het verschil dat u heeft ingevuld ten opzichte van de echte slotstand is uw score.
Dit doet u voor elke handelsdag van de AEX en de verschillen worden dagelijks bij elkaar opgeteld en het het uiteindelijke getal is dan uw score op het leaderbord.

De klant met een score van minder dan 10 punten aan het einde van de maand wint  € 100.000 CASH  !! (wanneer er meer dan 1 klant in de marge zit van 10 punten, zal de klant met de laagste score de prijs winnen. Zijn de scores gelijk dan wint de klant met de meest geplaatste orders in die maand)

Voorbeeld

U voorspelt op maandag dat de AEX de volgende dag (dinsdag) zal eindigen op 451,44 en vult dit in op de pagina van de Trading Competitie. (u dient hiervoor ingelogd te zijn)
De slotstand van de AEX op dinsdag is 451,56.

Uw score is dan 451,44 minus 451,56 is : 0,12 punten
Op dinsdag voorspelt u wederom de slotstand van de AEX voor de volgende dag (woensdag) op 454,30 .   De slotstand van de AEX op woensdag is 453,00
Uw score is nu 454,30 minus 453,00 is : 1,30 punten . De scores worden nu bij elkaar opgeteld 0,12 + 1,30 = 1,42 punten . Deze stand zal uw stand op het leaderboard zijn.
Het verschil wordt dus altijd bij uw score opgeteld, of uw voorspelling hoger of lager is uitgevallen is hier niet van afhankelijk.

Belangrijke informatie

•  De competitie start op 1 september 2016, dit betekent dat u op 1 september uw eerste voorspelling kan ingeven op de pagina van de Trading competitie.

•  De competitie eindigt op 30 september 2016, uw laatste voorspelling doet u dus op 29 september.

•  De slotstand van de AEX is de officiële slotstand zoals deze bijvoorbeeld in de kranten wordt gepubliceerd

•  Mocht u een dag geen voorspelling doen, krijgt u voor die dag een automatische score van 10 punten.

•  Het is alleen mogelijk om een voorspelling in te geven, wanneer u op die dag orders heeft geplaatst van minimaal € 20 (in uw handels account)

•  De voorspelling voor de eindstand van maandag dient altijd op vrijdag te gebeuren (voordat de AEX is gesloten)

•  Uw voorspelling kan alleen ingegeven worden tijdens openingstijden van de AEX in ons handelsplatform, u kunt dus niet ‘s avonds een voorspelling voor de volgende dag ingeven

De  Extra Prijzen

€ 2000 cash in uw account voor de eerste positie
€ 1000 cash in uw account voor de tweede positie
€   500 cash in uw account voor de derde positie
€   100 cash in uw account voor positie 4 tot en met 10

 

Lees hier hier de algemene voorwaarden van de competitie.

 

DISCLAIMER EN RISICO WAARSCHUWING: Optie24.nl wordt geopereerd door Fidelisco Capital Markets Ltd, een bedrijf in financiële diensten dat geautoriseerd en gereguleerd wordt door Cysec 181/12 Wij wensen u erop te wijzen dat Optie24.nl geen binaire opties commercialiseert in België en de Nederlandse Antillen. Handel in opties brengt risico’s met zich mee. Wij adviseren u om zorgvuldig onze handelsregels te lezen voordat u begint met investeren. Wij adviseren u om eerst te oefenen met een oefenaccount. Het handelen in binaire opties is zeer speculatief en brengt een groot risico met zich mee waarmee uw totale investering verloren kan gaan. Deze producten zijn niet geschikt voor iedereen en u moet zich vertrouwd maken met de risico’s die dit met zich mee brengt. Verder moet u alleen geld investeren wat u daadwerkelijk kunt missen. U moet alle risico’s van de handel in binaire opties goed bestuderen. Lees ook onze Risicoverklaring