Chat met ons Chat
Bekijk onze videos Videos

Handel nu ook in weekend Het is bij Optie24.nl nu ook mogelijk om op zondag te handelen. Dit kan op de TA-25. Dit is de Israëlische Index. De openingstijden hiervoor zijn van 9.15u tot 15.15u.

OEFENACCOUNT LOG IN

Wachtwoord vergeten?

HANDELSACCOUNT LOG IN

Wachtwoord vergeten?

Early Closure – Hoe werkt het ?

De prijzen die Optie24 doorkrijgt van onze liquidity provider worden gebruikt voor het bepalen van de expiratie prijzen.

Early closure maakt het voor een handelaar mogelijk om een order vroegtijdig te sluiten, tegen een percentage van het origineel geïnvesteerde bedrag. Zo kunt u bijvoorbeeld een positie die in uw voordeel de goede kant opgaat, maar waarvan u niet zeker weet dat deze ook in uw voordeel zal aflopen, vroegtijdig sluiten. Het percentage welke er wordt uitgekeerd hangt af van wat onze liquidity provider bereidt is te betalen voor de optie op dat moment.

Uiteraard kunt u de Early Closure functie ook gebruiken als uw order tegen uw voorspelling in de verkeerde kant opgaat. U kan nu de order eerder sluiten en het verlies beperken, door de order vroegtijdig te sluiten.

Op dit moment is de functie alleen beschikbaar op de AEX en de EUR/USD  !

Hoe gebruik ik Early Closure ?

Early Closure is makkelijk te gebruiken. Onderaan de grafiek op de handels pagina staan al uw open posities. Het laatste vak geeft aan of de Early Closure beschikbaar is en voor welke prijs u de order kan sluiten. Early Closure is alleen beschikbaar voor orders van 10 minuten en langer. Tevens kunt u posities alleen eerder sluiten vanaf 3 minuten na het openen van de order en tot 3 minuten voor het eindigen van de order. ( Let op : Als er een streep wordt weergegeven bij de prijs in de periode dat er een prijs aangegeven zou moeten worden, dient u op CTRL F5 te klikken)

Om gebruik te maken van Early Closure klikt u op de prijs of op “early close”. Er verschijnt dan een pop up, waarin u dient te bevestigen om de order daadwerkelijk te sluiten.

Terminologie

De volgende termen worden gebruikt door optie24 om de waardes van de sluiting van de posities te bepalen:

  • Market Price – De laatste prijs die bekend is van onze feed provider, gebaseerd op bid/ask of last prijs
  • Time to Expiration – De looptijd  van de optie voordat de order afloopt
  • In the Money  – De huidige prijs zou voor de klant een winnende order betekenen als deze op dit moment zou aflopen.
  • Out of the Money  – De huidige prijs zou voor de klant een verliezende order betekenen als deze op dit moment zou aflopen

Optie24 is gerechtigt om de Early Closure functie ten alle tijden te deactiveren.

 

 

DISCLAIMER EN RISICO WAARSCHUWING: Optie24.nl wordt geopereerd door Fidelisco Capital Markets Ltd, een bedrijf in financiële diensten dat geautoriseerd en gereguleerd wordt door Cysec 181/12 Wij wensen u erop te wijzen dat Optie24.nl geen binaire opties commercialiseert in België en de Nederlandse Antillen. Handel in opties brengt risico’s met zich mee. Wij adviseren u om zorgvuldig onze handelsregels te lezen voordat u begint met investeren. Wij adviseren u om eerst te oefenen met een oefenaccount. Het handelen in binaire opties is zeer speculatief en brengt een groot risico met zich mee waarmee uw totale investering verloren kan gaan. Deze producten zijn niet geschikt voor iedereen en u moet zich vertrouwd maken met de risico’s die dit met zich mee brengt. Verder moet u alleen geld investeren wat u daadwerkelijk kunt missen. U moet alle risico’s van de handel in binaire opties goed bestuderen. Lees ook onze Risicoverklaring