Chat met ons Chat
Bekijk onze videos Videos

Handel nu ook in weekend Het is bij Optie24.nl nu ook mogelijk om op zondag te handelen. Dit kan op de TA-25. Dit is de Israëlische Index. De openingstijden hiervoor zijn van 9.15u tot 15.15u.

OEFENACCOUNT LOG IN

Wachtwoord vergeten?

HANDELSACCOUNT LOG IN

Wachtwoord vergeten?

Wat is het maximale bedrag per transactie bij Optie24.nl?

U kunt per onderliggende waarde (AEX , Goud, etc) maximaal € 1.000 investeren per optie. Dit betekent dus dat u een PUT optie en een CALL optie kan kopen voor de AEX van allebei maximaal € 1.000

Hoe groot is het financiële risico van een enkele transactie ?

U kunt maximaal uw eigen inleg verliezen, u bepaalt dus zelf hoeveel u maximaal kan verliezen. Stel u heeft € 400 op uw account staan. U koopt een optie voor € 40, dit betekent dus dat u maximaal € 40 kan verliezen, de rest van uw account zal dus niet worden aangetast.

Als ik geld opneem van mijn account, hoe lang duurt het voor dat dit op mijn bankrekening staat?

Uitbetalingen aan cliënten worden twee maal per dag door ons gedaan, betalingen geschieden via een SEPA overmaking of terugboeking naar uw Credit Card. In het algemeen zal het geld binnen 1 werkdag op uw rekening staan. Let wel dat wij afhankelijk zijn van de verwerkingstijden van banken en kunnen hier zodoende geen garanties voor afgeven.

Als ik geld stort, hoe lang duurt het voordat dit om mijn account is bijgeschreven?

Als u geld stort via Ideal, Credit Card, Paypal of Mr Cash staat uw storting direct bijgeschreven op uw account. Als u geld stort via een bankoverschrijving, staat uw storting binnen 2 werkdagen bijgeschreven op uw account, dit is wel afhankelijk van de verwerkingstijd van uw eigen bank.

Hoe open ik een oefen account?

U kunt op onze homepage klikken op de button “open oefen account”. U krijgt van ons per mail de inloggegevens toegestuurd. (een gebruikersnaam en een wachtwoord). Met deze gegevens kunt u rechts bovenaan de site inloggen. Mocht u hierna een handels account willen openen, kunt u dit met het zelfde email adres doen, u krijgt wel een ander wachtwoord toegestuurd. Standaard ontvangt u op uw oefen account € 50.000 aan oefengeld.

Moet ik iets downloaden om te kunnen handelen?

Nee, alles gaat via onze website en u hoeft dus nooit iets te downloaden.

Wat is een binaire optie?

Bij een binaire optie voorspelt u of de koers van uw keuze na afloop hoger of lager zal zijn dan bij afsluiten. Er zijn dus maar 3 uitkomsten: goed, fout of gelijk (bij gelijke begin- en eindkoersen). Als u denkt dat de koers lager zal zijn kiest u voor een PUT optie. Als u denkt dat de koers hoger zal zijn kiest u voor een CALL optie.

DISCLAIMER EN RISICO WAARSCHUWING: Optie24.nl wordt geopereerd door Fidelisco Capital Markets Ltd, een bedrijf in financiële diensten dat geautoriseerd en gereguleerd wordt door Cysec 181/12 Wij wensen u erop te wijzen dat Optie24.nl geen binaire opties commercialiseert in België en de Nederlandse Antillen. Handel in opties brengt risico’s met zich mee. Wij adviseren u om zorgvuldig onze handelsregels te lezen voordat u begint met investeren. Wij adviseren u om eerst te oefenen met een oefenaccount. Het handelen in binaire opties is zeer speculatief en brengt een groot risico met zich mee waarmee uw totale investering verloren kan gaan. Deze producten zijn niet geschikt voor iedereen en u moet zich vertrouwd maken met de risico’s die dit met zich mee brengt. Verder moet u alleen geld investeren wat u daadwerkelijk kunt missen. U moet alle risico’s van de handel in binaire opties goed bestuderen. Lees ook onze Risicoverklaring