Chat met ons Chat
Bekijk onze videos Videos

Handel nu ook in weekend Het is bij Optie24.nl nu ook mogelijk om op zondag te handelen. Dit kan op de TA-25. Dit is de Israëlische Index. De openingstijden hiervoor zijn van 9.15u tot 15.15u.

OEFENACCOUNT LOG IN

Wachtwoord vergeten?

HANDELSACCOUNT LOG IN

Wachtwoord vergeten?

Financieel nieuws

Als u een belegger bent die zich vooral op fundamentele analyse baseert (dat wil zeggen, u gebruikt het economische en politieke nieuws om de ontwikkelingen op de financiële markten te voorspellen) dan is het belangrijk om goed op de hoogte te blijven van het nieuws. Op onze site vindt u voortdurende updates van het belangrijkste financiële nieuws dat invloed op de koersen kan hebben.

De nieuwsitems zijn speciaal geselecteerd op relevantie, zo hebben wij een pagina voor Algemeen Financieel nieuws en een pagina die informatie verstrekt die relevant is voor valuta handelaren. Hou de betreffende pagina’s dus goed in de gaten voor nieuwe kansen om winstgevende posities in te nemen.

De rente, de groei van de economie, of juist de krimp van de economie, het heeft allemaal gevolgen voor de beurs, voor aandelen, voor de goud en zilverprijs en uiteraard voor de valuta koersen onderling.
Juist daarom is het voor u, als handelaar in Binaire Opties, zo belangrijk om te weten welke economische cijfers er op welk moment worden gepubliceerd. Hiervoor hebben wij speciaal een financiële agenda pagina, waarbij u elke dag kunt zien welke belangrijke cijfers er uitkomen.

Algemeen Financieel Nieuws

Nieuwe fase voor medicijn Galapagos

MECHELEN (AFN) - Galapagos heeft de eerste patiënt in de [...]

do, dec 08, 2016

Fnancieel Nieuws Algemeen

VEB naar rechter inzake InnoConcepts

AMSTERDAM (AFN) - De Vereniging van Effectenbezitters (VEB) dagvaardt oud-bestuurders [...]

do, dec 08, 2016

Fnancieel Nieuws Algemeen

Nieuwe recordstanden op Wall Street

NEW YORK (AFN) - De aandelenmarkten in New York bouwden [...]

do, dec 08, 2016

Fnancieel Nieuws Algemeen

Hogere koersen op Wall Street

NEW YORK (AFN) - De aandelenmarkten in New York bouwden [...]

do, dec 08, 2016

Fnancieel Nieuws Algemeen

DISCLAIMER EN RISICO WAARSCHUWING: Optie24.nl wordt geopereerd door Fidelisco Capital Markets Ltd, een bedrijf in financiële diensten dat geautoriseerd en gereguleerd wordt door Cysec 181/12 Wij wensen u erop te wijzen dat Optie24.nl geen binaire opties commercialiseert in België en de Nederlandse Antillen. Handel in opties brengt risico’s met zich mee. Wij adviseren u om zorgvuldig onze handelsregels te lezen voordat u begint met investeren. Wij adviseren u om eerst te oefenen met een oefenaccount. Het handelen in binaire opties is zeer speculatief en brengt een groot risico met zich mee waarmee uw totale investering verloren kan gaan. Deze producten zijn niet geschikt voor iedereen en u moet zich vertrouwd maken met de risico’s die dit met zich mee brengt. Verder moet u alleen geld investeren wat u daadwerkelijk kunt missen. U moet alle risico’s van de handel in binaire opties goed bestuderen. Lees ook onze Risicoverklaring