Chat met ons Chat
Bekijk onze videos Videos

Handel nu ook in weekend Het is bij Optie24.nl nu ook mogelijk om op zondag te handelen. Dit kan op de TA-25. Dit is de Israëlische Index. De openingstijden hiervoor zijn van 9.15u tot 15.15u.

OEFENACCOUNT LOG IN

Wachtwoord vergeten?

HANDELSACCOUNT LOG IN

Wachtwoord vergeten?

Onze koersen

Alle koersen op onze website worden real time aangeleverd door “Thomson Reuters”

Reuters is een nieuwsdienst (data-vendor) met meer dan 2500 journalisten in bijna 200 landen, en een internationale leverancier van financiële data voor bedrijven in de financiële sector. Het hoofdkantoor van dit Britse bedrijf is gevestigd in Londen. In 2008 fuseerde Reuters met Thomson tot Thomson Reuters. Wereldwijd heeft Reuters bijna 200 vestigingen en 17.000 werknemers en is daarmee de grootste en meest toonaangevende leverancier van koersen wereldwijd. Zoals gezegd zijn de koersen die op onze website worden weergegeven realtime, de koersen worden vanuit Reuters direct op de website van Optie24 weergegeven, de koersen worden op geen enkele manier gemanipuleerd of met vertraging doorgegeven.

Beurzen

Koersen van beurzen zoals AEX, CAC-40, Dow Jones en alle andere indices zijn vaste koersen die genoteerd zijn aan bijvoorbeeld de Euronext (AEX). Deze koersen dienen dus op elke website gelijk te zijn.

Grondstoffen en valuta’s

Bij de koersen van grondstoffen en valuta’s is dit iets anders. Neem bijvoorbeeld de EUR/USD, de koers hiervan wordt bepaald door verschillende instanties; hoofdzakelijk door grote investeringsbanken, maar ook door de wat kleinere banken en investeringsmaatschappijen de zgn. Contributors.

Hierdoor ontstaat een situatie waarbij brokers of financiële websites een andere prijs van de koers kunnen weergeven dan die van ons. Opent u maar eens een aantal verschillende websites waar real time koersen worden weergegeven, u zult zien dat geen enkele website exact dezelfde prijs weergeeft. Zo kan het zijn dat de koers weergeeft van bijvoorbeeld UBS en de andere broker de koers doorgeeft van ZKB (Zurcher Kantonalbank). De prijzen zullen nooit hele grote verschillen vertonen, want ook deze partijen zouden bij elkaar kunnen handelen en zorgen dus dat de prijzen gelijk zijn of dicht bij elkaar liggen.

Optie 24

Reuters ontvangt van bijna alle financiële instellingen en beurzen de koersen. Optie24 gebruikt de “consolidated quote” van al deze koersen bij elkaar, waarbij op de site de meest recente mid price (bid + ask / 2) wordt getoond.

www.winneroption.nl

 

DISCLAIMER EN RISICO WAARSCHUWING: Optie24.nl wordt geopereerd door Fidelisco Capital Markets Ltd, een bedrijf in financiële diensten dat geautoriseerd en gereguleerd wordt door Cysec 181/12 Wij wensen u erop te wijzen dat Optie24.nl geen binaire opties commercialiseert in België en de Nederlandse Antillen. Handel in opties brengt risico’s met zich mee. Wij adviseren u om zorgvuldig onze handelsregels te lezen voordat u begint met investeren. Wij adviseren u om eerst te oefenen met een oefenaccount. Het handelen in binaire opties is zeer speculatief en brengt een groot risico met zich mee waarmee uw totale investering verloren kan gaan. Deze producten zijn niet geschikt voor iedereen en u moet zich vertrouwd maken met de risico’s die dit met zich mee brengt. Verder moet u alleen geld investeren wat u daadwerkelijk kunt missen. U moet alle risico’s van de handel in binaire opties goed bestuderen. Lees ook onze Risicoverklaring