Chat met ons Chat
Bekijk onze videos Videos

Handel nu ook in weekend Het is bij Optie24.nl nu ook mogelijk om op zondag te handelen. Dit kan op de TA-25. Dit is de Israëlische Index. De openingstijden hiervoor zijn van 9.15u tot 15.15u.

OEFENACCOUNT LOG IN

Wachtwoord vergeten?

HANDELSACCOUNT LOG IN

Wachtwoord vergeten?

Geslacht:


Email


voornaam


achternaam


geboortedatum


straat + huisnummer


postcode


woonplaats


telefoonnummer


Ik ga akkoord met de Algemene voorwaarden en Risk Disclaimer


Hoe werkt het aanmelden?

Als u uw gegevens heeft ingevuld, krijgt u van ons per mail de inloggegevens toegestuurd. (een gebruikersnaam en een wachtwoord). Met deze gegevens op de homepage inloggen. Eenmaal ingelogd kunt u in uw account het wachtwoord wijzigen.

Wat kan ik met een handels account?

Met een handels account kunt u alle functies van het platform gebruiken, eenmaal ingelogd kunt u geld storten via Ideal, Credit Card, PayPal, Mr Cash en bank overschrijving. Stortingen via Paypal, Credit Card en Ideal worden direct verwerkt en staan gelijk op uw account.

Geld opnemen

Heeft u winst gemaakt op uw account kunt u dit ieder moment van de dag opvragen, wij maken dagelijks geld over naar klanten en hier zijn geen kosten aan verbonden.

DISCLAIMER EN RISICO WAARSCHUWING: Optie24.nl wordt geopereerd door Fidelisco Capital Markets Ltd, een bedrijf in financiële diensten dat geautoriseerd en gereguleerd wordt door Cysec 181/12 Wij wensen u erop te wijzen dat Optie24.nl geen binaire opties commercialiseert in België en de Nederlandse Antillen. Handel in opties brengt risico’s met zich mee. Wij adviseren u om zorgvuldig onze handelsregels te lezen voordat u begint met investeren. Wij adviseren u om eerst te oefenen met een oefenaccount. Het handelen in binaire opties is zeer speculatief en brengt een groot risico met zich mee waarmee uw totale investering verloren kan gaan. Deze producten zijn niet geschikt voor iedereen en u moet zich vertrouwd maken met de risico’s die dit met zich mee brengt. Verder moet u alleen geld investeren wat u daadwerkelijk kunt missen. U moet alle risico’s van de handel in binaire opties goed bestuderen. Lees ook onze Risicoverklaring