Chat met ons Chat
Bekijk onze videos Videos

Handel nu ook in weekend Het is bij Optie24.nl nu ook mogelijk om op zondag te handelen. Dit kan op de TA-25. Dit is de Israëlische Index. De openingstijden hiervoor zijn van 9.15u tot 15.15u.

OEFENACCOUNT LOG IN

Wachtwoord vergeten?

HANDELSACCOUNT LOG IN

Wachtwoord vergeten?

Geslacht:


Email


voornaam


achternaam


geboortedatum


straat + huisnummer


postcode


woonplaats


telefoonnummer


Ik ga akkoord met de Algemene voorwaarden en Risk Disclaimer


Hoe kan ik me aanmelden?

Voor het aanmelden oefenaccount vult u eerst uw gegevens in. Vervolgens krijgt u van ons per mail de inloggegevens toegestuurd. (een gebruikersnaam en een wachtwoord). Met deze gegevens kunt u op de homepage inloggen. Eenmaal ingelogd kunt u in uw account het wachtwoord wijzigen.

Wat kan ik met een oefen account?

Met een oefenaccount kunt u alle functies van het platform proberen, dit zijn exact dezelfde functies als bij een “echt” handels account. U krijgt van ons € 50.000 fictief speelgeld, u kunt altijd fictief geld bijstorten.

Ik wil met echt geld gaan handelen, hoe doe ik dit?

Hiervoor dient u bij ons een handels account te openen. Zodra u een handels account heeft geopend, krijgt u nieuwe inloggegevens. U kunt voor het handels account wel hetzelfde email adres gebruiken. Eenmaal ingelogd in het handels account kunt u geld storten via Ideal, Credit Card, PayPal of bankoverschrijving.

DISCLAIMER EN RISICO WAARSCHUWING: Optie24.nl wordt geopereerd door Fidelisco Capital Markets Ltd, een bedrijf in financiële diensten dat geautoriseerd en gereguleerd wordt door Cysec 181/12 Wij wensen u erop te wijzen dat Optie24.nl geen binaire opties commercialiseert in België en de Nederlandse Antillen. Handel in opties brengt risico’s met zich mee. Wij adviseren u om zorgvuldig onze handelsregels te lezen voordat u begint met investeren. Wij adviseren u om eerst te oefenen met een oefenaccount. Het handelen in binaire opties is zeer speculatief en brengt een groot risico met zich mee waarmee uw totale investering verloren kan gaan. Deze producten zijn niet geschikt voor iedereen en u moet zich vertrouwd maken met de risico’s die dit met zich mee brengt. Verder moet u alleen geld investeren wat u daadwerkelijk kunt missen. U moet alle risico’s van de handel in binaire opties goed bestuderen. Lees ook onze Risicoverklaring