Chat met ons Chat
Bekijk onze videos Videos

Handel nu ook in weekend Het is bij Optie24.nl nu ook mogelijk om op zondag te handelen. Dit kan op de TA-25. Dit is de Israëlische Index. De openingstijden hiervoor zijn van 9.15u tot 15.15u.

OEFENACCOUNT LOG IN

Wachtwoord vergeten?

HANDELSACCOUNT LOG IN

Wachtwoord vergeten?

NEDERLANDS GROOTSTE BROKER

Vindt u beleggen interessant, maar tegelijkertijd ook erg ingewikkeld? Dan is het handelen in binaire opties misschien wel iets voor u.
Het principe van het handelen in Binaire Opties is erg simpel. U hoeft alleen te voorspellen of een beurs in een bepaalde tijd omhoog of omlaag zal gaan.
Als uw voorspelling uitkomt, ontvangt u een vooraf bepaalde winst, die kan oplopen tot 90% van uw inleg.

handel

oefen

____________________________

MAAK EEN GRATIS ACCOUNT AAN !

ok1 Open een account en ontvang tot 125 % bonus op uw eerste storting
ok1 Geregistreerd bij de Nederlandse AFM
ok1 Uitbetalingen binnen 24 uur op uw rekening !

____________________________

DOWNLOAD ONZE APP

Onze handelsplatform is zo gebouwd dat u ook op uw mobiele telefoon of op uw tablet kan handelen. Echter vindt niet iedereen dit ideaal, en daarom hebben wij hiervoor een schitterende APP ontwikkeld.
Op de APP zijn exact dezelfde functies beschikbaar als op de reguliere website.
Als je serieus handelt in binaire opties, dan wil je op ieder moment een positie kunnen openen. De mobiele APP van Optie24.nl is daar zeer geschikt voor !

apple


google

DISCLAIMER EN RISICO WAARSCHUWING: Optie24.nl wordt geopereerd door Fidelisco Capital Markets Ltd, een bedrijf in financiële diensten dat geautoriseerd en gereguleerd wordt door Cysec 181/12 Wij wensen u erop te wijzen dat Optie24.nl geen binaire opties commercialiseert in België en de Nederlandse Antillen. Handel in opties brengt risico’s met zich mee. Wij adviseren u om zorgvuldig onze handelsregels te lezen voordat u begint met investeren. Wij adviseren u om eerst te oefenen met een oefenaccount. Het handelen in binaire opties is zeer speculatief en brengt een groot risico met zich mee waarmee uw totale investering verloren kan gaan. Deze producten zijn niet geschikt voor iedereen en u moet zich vertrouwd maken met de risico’s die dit met zich mee brengt. Verder moet u alleen geld investeren wat u daadwerkelijk kunt missen. U moet alle risico’s van de handel in binaire opties goed bestuderen. Lees ook onze Risicoverklaring