Chat met ons Chat
Bekijk onze videos Videos

Handel nu ook in weekend Het is bij Optie24.nl nu ook mogelijk om op zondag te handelen. Dit kan op de TA-25. Dit is de Israëlische Index. De openingstijden hiervoor zijn van 9.15u tot 15.15u.

OEFENACCOUNT LOG IN

Wachtwoord vergeten?

HANDELSACCOUNT LOG IN

Wachtwoord vergeten?

Winnaar Nationale Ondernemings Prijs 2016

Optie24 is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot winnaar 2016 in de online beleggingsbranche. Het heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevend bedrijf met een zeer sterke positionering.
De Nationale Business Succes Award is een van de belangrijkste ondernemersprijzen van Nederland en is een initiatief van Het Nationale Business Succes Award Instituut. Opgericht in 2011 stelt het instituut zich onder meer ten doel om succesfactoren van bedrijven en professionals te versterken.


“Branchewinnaar zijn van de Nationale Ondernemings Prijs is een kroon op ons werk. We zijn er super trots op!
Wij danken onze klanten voor het gestelde vertrouwen en de kansen die wij geboden krijgen om op deze wijze succesvol te zijn

Jaron Veelo, Managing Director Optie24


De Nationale Business Succes Award wordt sinds 2011 jaarlijks toegekend aan het beste bedrijf van Nederland. Op basis van een onafhankelijke selectieprocedure door de nominatiecommissie worden de beste bedrijven per branche voorgedragen als branchewinnaar. De overkoepelende finale-award aan het einde van elke editie gaat gepaard met een geldprijs na een spannend verkiezingsjaar onder leiding van het Nationale Business Succes Award Instituut. Het Nationale Business Succes Award Instituut is opgericht in 2011 om mensen en organisaties te versterken op hun weg naar succes. Haar visie is dat succes een persoonlijke keuze is en haar missie is het succes stimuleren van de beste bedrijven en professionals in Nederland.

 

Het Nationale Business Succes Award Instituut onderzoekt de commerciële branches van Nederland en beoordeelt op grond daarvan de ontwikkelingen en vooruitzichten van branches, inclusief voorbeelden van de beste en meest toonaangevende bedrijven in elke branche.
Deze brancheonderzoeken zijn gebaseerd op uitvoerige en doortastende bestudering en alle aspecten die daarbij van belang zijn.
Uitsluitend topbedrijven worden met een voorbeeldfunctie worden voorgedragen voor nominatie. Zij dienen een succesvisie te hebben, een kerngezonde bedrijfsvoering en een onderscheidende positie in hun markt. Deze topbedrijven dienen hun succes te danken aan een opvallende (bewuste of onbewuste) focus op de drie succesfactoren van het 3C-business model. (Competition, Customer, Corporation).

Elke branche wordt expliciet onderzocht, waarbij de rendementen per branche en alle relevante zaken duidelijk naar voren komen,  wordt per branche nadrukkelijk gekeken welke de beste bedrijven zijn.
Hiervoor komen 10 bedrijven in aanmerking die op basis van uitgebreide criteria tot de top van Nederland behoren. Bij elke branche wordt toegewerkt naar een top-5 van de meest succesvolle bedrijven van Nederland. Uit deze 5 ondernemingen kom dan de uiteindelijke winnaar. In de branche “online beleggen” is dit Optie24 geworden.

De juryleden beoordelen individueel de kwaliteiten van deze bedrijven, en welke bedrijven volgens hun beoordeling worden vereerd met de finaleprijs

 De Jury :

steven-van-eijck-2
Steven van Eijck
Benoemd tot voorzitter van de jury. Hij is voorzitter van de vereniging RAI, voorzitter van de Raad van Advies van het Nederlands instituut Bank-Verzekerings- en Effectenbedrijven.

 

bernd-schneider
Bernd Schneider
Bernd Schneider is uitvinder en CEO van IIC (International Invention Company). Ook is hij bekend als jury-voorzitter van het tv-programma ‘Het beste idee van Nederland’.

 

sylvester-eijffinger
Sylvester Eijffinger
Sylvester Eijffinger is hoogleraar financiële economie en Jean Monnet hoogleraar Europese financiële en monetaire integratie aan de Universiteit van Tilburg.

 

Het Nationale Business Succes Award Instituut werkt daartoe samen met ambitieuze en ondernemende succespartners; gedreven medewerkers, professionals, organisaties en instituten die hun kennis, vaardigheden en kwaliteiten willen inzetten voor de realisatie van onze maatschappelijke gedreven duurzame missie en – uiteraard – hun eigen succes.
We organiseren daartoe onder meer de enige open landelijke ondernemersverkiezing van Nederland, verbonden aan een wekelijks televisieprogramma.

Medewerkers van het Nationaal Business Succes Award Instituut staan continu in contact met ondernemers, organisaties, succesrijke Nederlander en vertegenwoordigers van kennisinstituten, managementspecialisten en experts op het gebied van zakelijk succesfactoren. Daardoor weten wij wat de universele succesfactoren bij organisaties en personen zijn.

 

 

 

 

DISCLAIMER EN RISICO WAARSCHUWING: Optie24.nl wordt geopereerd door Fidelisco Capital Markets Ltd, een bedrijf in financiële diensten dat geautoriseerd en gereguleerd wordt door Cysec 181/12 Wij wensen u erop te wijzen dat Optie24.nl geen binaire opties commercialiseert in België en de Nederlandse Antillen. Handel in opties brengt risico’s met zich mee. Wij adviseren u om zorgvuldig onze handelsregels te lezen voordat u begint met investeren. Wij adviseren u om eerst te oefenen met een oefenaccount. Het handelen in binaire opties is zeer speculatief en brengt een groot risico met zich mee waarmee uw totale investering verloren kan gaan. Deze producten zijn niet geschikt voor iedereen en u moet zich vertrouwd maken met de risico’s die dit met zich mee brengt. Verder moet u alleen geld investeren wat u daadwerkelijk kunt missen. U moet alle risico’s van de handel in binaire opties goed bestuderen. Lees ook onze Risicoverklaring