Chat met ons Chat
Bekijk onze videos Videos

Handel nu ook in weekend Het is bij Optie24.nl nu ook mogelijk om op zondag te handelen. Dit kan op de TA-25. Dit is de Israëlische Index. De openingstijden hiervoor zijn van 9.15u tot 15.15u.

OEFENACCOUNT LOG IN

Wachtwoord vergeten?

HANDELSACCOUNT LOG IN

Wachtwoord vergeten?

Optie24 is tegenwoordig een EU gereguleerd bedrijf welke is geregistreerd bij de AFM

Dit is fantastisch nieuws voor u. Handelen bij een EU gereguleerd bedrijf brengt vele voordelen met zich mee door een uitgebreide risk controle zijn uw gelden op uw account beter beschermd.

Wel willen wij u benadrukken dat het handelen bij Optie24 hetzelfde blijft, hierin veranderd er niks, support blijft gewoon in het Nederlands en de uitbetalingen zullen ook nog steeds binnen 24 uur plaatsvinden, alles zoals u dat van ons gewend bent!

Openen van een nieuw account
Door de nieuwe regulering  moeten wij u vragen om een nieuw account aan te maken, dit doet u simpel door op onderstaande link te klikken.

U ontvangt zoals u bij ons gewend bent de nieuwe inloggegevens per mail toegestuurd.

Wij zullen uw saldo overzetten op uw nieuwe account, zodat u direct  verder kunt handelen. (als dit niet na 15 minuten automatisch gebeurt, vragen wij u ons een mail te sturen, wij zullen dit dan handmatig gelijk uitvoeren.

 

Aanvullende informatie !

U kunt met uw oude inloggegevens nog steeds inloggen in uw oude account. U kunt dit doen op:     archive.optie24.nl  

DISCLAIMER EN RISICO WAARSCHUWING: Optie24.nl wordt geopereerd door Fidelisco Capital Markets Ltd, een bedrijf in financiële diensten dat geautoriseerd en gereguleerd wordt door Cysec 181/12 Wij wensen u erop te wijzen dat Optie24.nl geen binaire opties commercialiseert in België en de Nederlandse Antillen. Handel in opties brengt risico’s met zich mee. Wij adviseren u om zorgvuldig onze handelsregels te lezen voordat u begint met investeren. Wij adviseren u om eerst te oefenen met een oefenaccount. Het handelen in binaire opties is zeer speculatief en brengt een groot risico met zich mee waarmee uw totale investering verloren kan gaan. Deze producten zijn niet geschikt voor iedereen en u moet zich vertrouwd maken met de risico’s die dit met zich mee brengt. Verder moet u alleen geld investeren wat u daadwerkelijk kunt missen. U moet alle risico’s van de handel in binaire opties goed bestuderen. Lees ook onze Risicoverklaring