Wie is Optie24.nl

Optie24.nl is marktleider in Nederland in de online handel in Binaire Opties.

Met Optie24.nl is handelen in Binaire Opties betrouwbaar, overzichtelijk en simpel. Ons platform is gebouwd met de nieuwste financiële technologie om de betrouwbaarheid van de handel, transparantie van de informatie, veiligheid van uw tegoeden en privacy van uw informatie te verzekeren. In tegenstelling tot sommige andere brokers, werkt optie24 met real time quotes die altijd te controleren zijn op onafhankelijke websites. Zo gebruiken wij de officiële koers van de AEX en kunt u deze altijd controleren op de website van de Euronext.

Het platform en de website zijn 100% Nederlands, wat het voor de klanten zeer makkelijk maakt en hen de kans geeft zich volledig te concentreren op het handelen en hun strategie.

Profiel

De kracht van het bedrijf is dat het zich volledig richt op de Nederlandse markt.
Deze focus heeft ervoor gezorgd dat optie24 binnen een zeer korte periode is uitgegroeid tot de grootste en enige echte Nederlandse broker. Het platform en de website zijn 100% Nederlands evenals de klantenservice die 7 dagen per week voor u klaar staat. De klantenservice is 7 dagen per week bereikbaar per email en op werkdagen tot 17:00u telefonisch. Er is ook een chat support geïntegreerd in de website.
Bij een goede service hoort uiteraard ook een snelle uitbetaling van winsten. Bij Optie24 worden uitbetalingen dagelijks uitgevoerd, dit zorgt ervoor dat uw opnames veelal binnen 24 uur op uw bankrekening staan.

…laden…


Wat maakt Optie24 anders ?

 Als u vragen heeft kunt u de broker bellen of mailen en u krijgt altijd van een Nederlandse medewerker een antwoord.
Optie24 biedt haar klanten ook Nederlandse aandelen en de AEX en AMX om op te handelen, dit is uniek en kan bij geen enkele andere “internationale” broker.  Het platform is zo ingericht dat de beginnende handelaar en de ervaren handelaar er simpel mee overweg kunnen.
Het bedrijf biedt vele mogelijkheden voor klanten om zich verder te verdiepen in Binaire Opties. Wij bieden zelfs een 3 maanden training aan, gegeven door een professionele handelaar.

Oefen Account

Optie24 geeft hun klanten de mogelijkheid om eerst te oefen op een (volledig gratis) oefen account. Hiervoor hoeft u niet eerst een storting te doen. Wij raden aan om eerst te oefenen en op die manier bekend te raken met het platform en het handelen zelf.

24 uur per dag en 7 dagen per week

Bij optie24 is het 24 uur per dag en 7 dagen per week mogelijk om te handelen. Populaire indices, waaronder uiteraard de Nederlandse AEX, alle forex paren met als meest populaire de EUR/USD en grondstoffen zoals Goud en Zilver. Wij blijven onze product keuze contant aanvullen met interessante onderliggende waardes. Zo hebben wij sinds kort ook de  Aziatische beurzen voor de handelaren die ook op late tijdstippen op een index willen handelen. Het is bij Optie24 zelfs mogelijk om te handelen in het weekend op verschillende valuta’s en de Bitcoin.

Daarom kiest u voor Optie 24:

     Uitbetalingen binnen 24 uur

     7 dagen per week support in het Nederlands

     24 uur per dag, 7 dagen per week handelen

     Strikte veiligheids en privacy procedures

 

Bewaren