Chat met ons Chat
Bekijk onze videos Videos

Handel nu ook in weekend Het is bij Optie24.nl nu ook mogelijk om op zondag te handelen. Dit kan op de TA-25. Dit is de Israëlische Index. De openingstijden hiervoor zijn van 9.15u tot 15.15u.

OEFENACCOUNT LOG IN

Wachtwoord vergeten?

HANDELSACCOUNT LOG IN

Wachtwoord vergeten?

Wie is Optie24.nl

Optie24.nl maakt het handelen in opties toegankelijk voor individuele handelaren in Nederland, ons doel is om handelaren van alle ervaringsniveaus en van over de hele wereld een professionele, overzichtelijke en veilige handelsomgeving te bieden. Wij waarborgen een strikt beleid om de privacy van onze klanten te beschermen. Ons team bestaat uit een groep van investerings-, risico management- en technologische professionals.

Optie 24 marktleider in Binaire Opties

Optie24.nl is marktleider in Nederland in de online handel in Binaire Opties. Met Optie24.nl is handelen in Binaire Opties betrouwbaar, overzichtelijk en simpel. Ons platform is gebouwd met de nieuwste financiële technologie om de betrouwbaarheid van de handel, transparantie van de informatie, veiligheid van uw tegoeden en privacy van uw informatie te verzekeren. Wij werken er hard aan om u van de beste handelsomgeving te voorzien.
Het transparante handelen, de duidelijke zichtbaarheid van prijzen, de snelle en makkelijke toegang tot gegevens en de eenvoudige navigatie verzekeren dat u bij ons op het hoogste niveau kunt handelen in Binaire Opties. Het ontbreken van ingewikkeld financieel jargon stelt u in staat zich te concentreren op uw handel in Opties. Om onze handelaren verder te ondersteunen breiden wij voortdurend onze voorzieningen uit.

Service

Op dit moment hebben wij duizenden loyale klanten die van ons handelsplatform gebruik maken. Wij kunnen snel inspelen op de wensen van onze klanten in Nederland. Ons support team staat 7 dagen per week klaar om uw vragen en/of opmerkingen te behandelen.

Wij bieden onze Nederlandse klanten vele voordelen:

ok1 Uitbetalingen binnen 24 uur
ok1 Geen kosten voor het opnemen van uw geld
ok1 Support team is 100% Nederlands
ok1 Real time koersen levering

Wij breiden onze website regelmatig uit met nuttige informatie, tips en strategieën. In ons informatie centrum vindt u veel informatie die u kan helpen met het bepalen van de juiste strategie. Heeft u ideeën of opmerkingen om onze site te verbeteren kunt u deze altijd mailen naar support@optie24.nl.


DISCLAIMER EN RISICO WAARSCHUWING: Optie24.nl wordt geopereerd door Fidelisco Capital Markets Ltd, een bedrijf in financiële diensten dat geautoriseerd en gereguleerd wordt door Cysec 181/12 Wij wensen u erop te wijzen dat Optie24.nl geen binaire opties commercialiseert in België en de Nederlandse Antillen. Handel in opties brengt risico’s met zich mee. Wij adviseren u om zorgvuldig onze handelsregels te lezen voordat u begint met investeren. Wij adviseren u om eerst te oefenen met een oefenaccount. Het handelen in binaire opties is zeer speculatief en brengt een groot risico met zich mee waarmee uw totale investering verloren kan gaan. Deze producten zijn niet geschikt voor iedereen en u moet zich vertrouwd maken met de risico’s die dit met zich mee brengt. Verder moet u alleen geld investeren wat u daadwerkelijk kunt missen. U moet alle risico’s van de handel in binaire opties goed bestuderen. Lees ook onze Risicoverklaring