Chat met ons Chat
Bekijk onze videos Videos

Handel nu ook in weekend Het is bij Optie24.nl nu ook mogelijk om op zondag te handelen. Dit kan op de TA-25. Dit is de Israëlische Index. De openingstijden hiervoor zijn van 9.15u tot 15.15u.

OEFENACCOUNT LOG IN

Wachtwoord vergeten?

HANDELSACCOUNT LOG IN

Wachtwoord vergeten?

Vertel een vriend

Vertel een vriend over onze website en krijg hiervoor € 100 op uw account gestort !

Hoe werkt het ?

Eigenlijk is het voor u heel simpel, u verwijst iemand naar www.optie24.nl.  Wanneer deze persoon bij ons een handels account aanmaakt en een storting doet ontvangt u € 100 op uw account. Dit is geen bonus geld maar “vrij opneembaar geld”

Maken twee personen een account aan (met storting) ontvangt u € 200, enzovoort.

Let op, het is belangrijk dat de persoon die een account opent wel uw e-mailadres (gebruikersnaam) invult in het vakje “Vertel een vriend” bij registratie. Vertel het verder en verdien extra geld voor uw account!

1. De aangebrachte klant dient een storting van minimaal € 200 te doen.
2. Uw commissie wordt vrijgegeven wanneer de aangebrachte klant minimaal € 100 aan orders heeft geplaatst.
3. De aangebrachte klant mag niet hetzelfde adres, telefoonnummer of IP adres hebben als degene die de klant aanbrengt.
4. Optie24 behoudt zich het recht om bij vermoeden van misbruik van de promotie de beloningen te stoppen voor een bestaande klant.

 

“Vertel het verder en begin met geld te verdienen !”

DISCLAIMER EN RISICO WAARSCHUWING: Optie24.nl wordt geopereerd door Fidelisco Capital Markets Ltd, een bedrijf in financiële diensten dat geautoriseerd en gereguleerd wordt door Cysec 181/12 Wij wensen u erop te wijzen dat Optie24.nl geen binaire opties commercialiseert in België en de Nederlandse Antillen. Handel in opties brengt risico’s met zich mee. Wij adviseren u om zorgvuldig onze handelsregels te lezen voordat u begint met investeren. Wij adviseren u om eerst te oefenen met een oefenaccount. Het handelen in binaire opties is zeer speculatief en brengt een groot risico met zich mee waarmee uw totale investering verloren kan gaan. Deze producten zijn niet geschikt voor iedereen en u moet zich vertrouwd maken met de risico’s die dit met zich mee brengt. Verder moet u alleen geld investeren wat u daadwerkelijk kunt missen. U moet alle risico’s van de handel in binaire opties goed bestuderen. Lees ook onze Risicoverklaring