Chat met ons Chat
Bekijk onze videos Videos

Handel nu ook in weekend Het is bij Optie24.nl nu ook mogelijk om op zondag te handelen. Dit kan op de TA-25. Dit is de Israëlische Index. De openingstijden hiervoor zijn van 9.15u tot 15.15u.

OEFENACCOUNT LOG IN

Wachtwoord vergeten?

HANDELSACCOUNT LOG IN

Wachtwoord vergeten?

Waarom U voor ons moet kiezen

Marktleider

Wanneer u bij ons komt beleggen, dan doet u dat bij een zeer ervaren en betrouwbare broker. Wij maken het handelen in Binaire Opties al jaren toegankelijk voor onze klanten. De afgelopen jaren zijn wij marktleider geworden in wat wij doen, met constante transparantie in prijsvorming, innovatieve technologie en een uitstekende klantenservice. Ons team bestaat uit een groep van investerings-, risico management- en technologische professionals. Wij waarborgen een strikt beleid om de privacy van onze klanten te beschermen.

Superieure technologie

Wij zijn pioniers in online beleggen en constant bezig met verbeteren van onze technologie om het handelen voor u makkelijker, sneller en uitgebreider te maken. Bij Optie24 kunnen wij met recht zeggen dat wij ons platform echt doorontwikkelen met de eindgebruiker als uitgangspunt.

U kunt vertrouwen op de snelheid en de kracht van ons platform, zelfs op tijden van hoge volatiliteit. Op onze platformen worden duizenden transacties per maand uitgevoerd. Wij maken gebruik van real time koersen.
Het transparante handelen, de duidelijke zichtbaarheid van prijzen, de snelle en makkelijke toegang tot gegevens en de eenvoudige navigatie verzekeren dat u bij ons op het hoogste niveau kunt handelen in Binaire Opties. Het ontbreken van ingewikkeld financieel jargon stelt u in staat zich te concentreren op uw handel in Opties. Ons platform biedt ook een gedetailleerd leercentrum en toegang tot relevante gegevens die nodig zijn om geïnformeerde beslissingen te nemen. Om onze handelaren verder te ondersteunen breiden wij voortdurend onze systemen uit.

24 uur per dag

Bij optie24 is het 24 uur per dag mogelijk om te handelen. Populaire indices, waaronder uiteraard de Nederlandse AEX, alle forex paren met als meest populaire de EUR/USD en grondstoffen zoals Goud en Zilver. Wij blijven onze product keuze contant aanvullen met interessante onderliggende waardes. Zo zullen wij op korte termijn Aziatische beurzen introduceren voor de handelaren die ook op late tijdstippen op een index willen handelen. Het is bij Optie24 zelfs mogelijk om te handelen op in het weekend.

Klantenservice

Optie24 streeft naar een 100% klant tevredenheid en hebben hierop onze klanten service ingericht. Dit betekent dat wij elke werkdag tussen 9.00u en 17.00u telefonisch bereikbaar zijn voor al uw vragen en/of opmerkingen. Per mail zijn wij zelfs 24 uur per dag bereikbaar, ook in het weekend! Heeft u een snelle korte vraag, dan kunt u ook gebruik maken van onze online Chat hulp.

We zijn vooral geïnteresseerd in de mening van al onze klanten over onze prestaties, onze dienstverlening, onze producten en onssupport -team. Uiteindelijk is de mening van onze handelaren de enige die telt!  U kunt ervan op aan dat wij uw feedback met de nodige aandacht/spoed zullen behandelen, omdat vertrouwen dat u in ons handelsplatform stelt sterk waarderen. U kunt uw ervaringen ook op onze site plaatsen op onze review pagina, zodat u uw ervaringen met andere handelaren kan delen.

Daarom kiest u voor Optie 24:

ok1  Transparante prijsvorming
ok1  Grafieken naar keuze
ok1  Compleet aanbod aan valutaparen
ok1  7 dagen per week support
ok1  24 uur per dag handelen
ok1  Strikte veiligheidsprocedures
ok1  Dagelijkse uitbetalingen

DISCLAIMER EN RISICO WAARSCHUWING: Optie24.nl wordt geopereerd door Fidelisco Capital Markets Ltd, een bedrijf in financiële diensten dat geautoriseerd en gereguleerd wordt door Cysec 181/12 Wij wensen u erop te wijzen dat Optie24.nl geen binaire opties commercialiseert in België en de Nederlandse Antillen. Handel in opties brengt risico’s met zich mee. Wij adviseren u om zorgvuldig onze handelsregels te lezen voordat u begint met investeren. Wij adviseren u om eerst te oefenen met een oefenaccount. Het handelen in binaire opties is zeer speculatief en brengt een groot risico met zich mee waarmee uw totale investering verloren kan gaan. Deze producten zijn niet geschikt voor iedereen en u moet zich vertrouwd maken met de risico’s die dit met zich mee brengt. Verder moet u alleen geld investeren wat u daadwerkelijk kunt missen. U moet alle risico’s van de handel in binaire opties goed bestuderen. Lees ook onze Risicoverklaring