Chat met ons Chat
Bekijk onze videos Videos

Handel nu ook in weekend Het is bij Optie24.nl nu ook mogelijk om op zondag te handelen. Dit kan op de TA-25. Dit is de Israëlische Index. De openingstijden hiervoor zijn van 9.15u tot 15.15u.

OEFENACCOUNT LOG IN

Wachtwoord vergeten?

HANDELSACCOUNT LOG IN

Wachtwoord vergeten?

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 12 reviews
by hoebel on Optie24
eerst zien

Is toch wel makkelijker dan handelen in echte opties :-), erg leuk ! En mooie manier om extra inkomsten te generen.

by van de ven theo on Optie24
cmplimenten

in een woord geweldig en rechtvaardig ben nog maar 2 weken lid

by Jor Dorst on Optie24
Zeer tevreden

Ik vind deze site goed en betrouwbaar, snelle uitbetalingen en goede service. Vanmorgen was er een technische storing, ik heb hierover gemaild en kreeg binnen 5 minuten antwoord waarna het probleem ook verholpen was.

by k.jonker on Optie24
Zeer tevreden

Een verademing vergeleken met buitenlandse sites waar ik ben geweest. Snelle uitbetaling,betrouwbaar en steeds in ontwikkeling.

by Marc Goedsmit on Optie24
Top!!!

Wat een verademing deze broker. Eindelijk een Nederlandse broker die gelijk uitbetaald.

Keep up the good work!

by Nico on Optie24
Goede Broker

Ziet er goed en duidelijk uit. Wat ik wel jammer vind is dat er niet meerdere expiratie mogelijkheden zijn. Bijvoorbeeld 120, 720 en 2880 minuten. In dat geval kan ik het nog beter inzetten als hedge instrument. Hopelijk een mogelijkheid in de nabije toekomst??
Verder tot nu toe erg tevreden!

by Verbeke Simon on Optie24
BETROUWBARE BROKER

Simpel en duidelijk handelsplatform , Betrouwbare Broker , Snelle feedback bij vragen , Onmiddellijke uitbetaling ,

by Koekie on Optie24
Grafieken

Ik ben zeer tevreden over de nieuwe grafieken! Kan je goed kiezen tussen je korte en lange termijn handel...

by Rudy on Optie24
grafiek

Hmm vond de grafieken bij de vorige website toch beter. Misschien nog even aan wennen, maar de vorige leken me toch iets meer duidelijker in de te volgen beurskoers.

by Jan Willem on Optie24
Eindelijk een Nederlandse broker

Trade al een tijdje bij Buitenlandse brokers, ben erg blij dat ik nu een echte Nederlandse broker heb gevonden in Optie24.nl
Moet zeggen dat het bij jullie wel veel overzichtelijker is allemaal!

Toppie!

by Trader Bill on Optie24
Grafieken

Super de nieuwe site!! Ik ben helemaal blij met de nieuwe grafiek, erg makkelijk dat je kan switchen tussen de verschillende tijden!

gr
Bill

by Fred van Hulst on Optie24
Complimenten

Ik wil hierbij mijn complimenten geven voor jullie nieuwe site. Ben erg tevreden over de nieuwe functies die er zijn toegevoegd.
Keep up the good work!!

DISCLAIMER EN RISICO WAARSCHUWING: Optie24.nl wordt geopereerd door Fidelisco Capital Markets Ltd, een bedrijf in financiële diensten dat geautoriseerd en gereguleerd wordt door Cysec 181/12 Wij wensen u erop te wijzen dat Optie24.nl geen binaire opties commercialiseert in België en de Nederlandse Antillen. Handel in opties brengt risico’s met zich mee. Wij adviseren u om zorgvuldig onze handelsregels te lezen voordat u begint met investeren. Wij adviseren u om eerst te oefenen met een oefenaccount. Het handelen in binaire opties is zeer speculatief en brengt een groot risico met zich mee waarmee uw totale investering verloren kan gaan. Deze producten zijn niet geschikt voor iedereen en u moet zich vertrouwd maken met de risico’s die dit met zich mee brengt. Verder moet u alleen geld investeren wat u daadwerkelijk kunt missen. U moet alle risico’s van de handel in binaire opties goed bestuderen. Lees ook onze Risicoverklaring