Chat met ons Chat
Bekijk onze videos Videos

Handel nu ook in weekend Het is bij Optie24.nl nu ook mogelijk om op zondag te handelen. Dit kan op de TA-25. Dit is de Israëlische Index. De openingstijden hiervoor zijn van 9.15u tot 15.15u.

OEFENACCOUNT LOG IN

Wachtwoord vergeten?

HANDELSACCOUNT LOG IN

Wachtwoord vergeten?

Benodigde documentatie en account verificatie procedure!

 

Optie24 is geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten en wij zijn verplicht u als klant te kunnen identificeren en vragen u om de onderstaande documenten zo spoedig mogelijk aan te leveren, zodat u zonder onderbreking kunt blijven handelen op ons platform.

Na het aanmaken van uw account en activering door de eerste storting, van uitgaande dat niet meer dan €2,000 gestort is en op het oordeel van Optie24, zult u binnen de 10 dagen de benodigde documenten aanleveren. Als wij uw documenten niet binnen die 10 dagen hebben ontvangen, dan zal de functionaliteit van uw handelsaccount gelimiteerd worden en zult u geen orders meer kunnen plaatsen. U kunt nog wel geld opnemen, is dit niet het geval, dient u ons even een mail te sturen.

In geval dat na totaal 15 dagen de benodigde documenten niet ontvangen zijn, zullen wij het resterend bedrag* retourneren naar de rekening van afkomst.

In geval dat u in totaal EUR 2.000,00 of meer heeft gestort, wordt u account automatisch geblokkeerd en zult u de volgende documenten meteen moeten aanleveren.

Let u er ook op dat stortingen, handelen en opnames alleen verricht kunnen worden door de eigenaar van het handelsaccount.

 

1. Kopie identiteit bewijs (paspoort of ID kaart)

a) Rijbewijs is niet voldoende

b) Bij een ID kaart altijd beide kanten sturen in kleur

c) Paspoort in kleur ( U mag uw BSN nummer bedekken als u dat wenst, geen andere informatie!)

d) Document dient volledig zichtbaar te zijn, dus niet alleen het briefhoofd, etc. De vier hoeken van het document moeten zichtbaar zijn.

 

2. Bewijs van adres (naam, adres, datum moeten op het document staan)

a) Document mag niet ouder zijn dan 6 maanden

b) Document dient volledig zichtbaar te zijn, dus niet alleen het briefhoofd, etc. De vier hoeken van het document moeten zichtbaar zijn.

c) Het dient een document te zijn van een officiële instantie, bijvoorbeeld brief belastingdienst, Eneco, rekening internet/telefonie of kopie bankafschrift (makkelijkste is om deze te downloaden van uw internet bankieren)

In geval dat u niet via iDeal heeft gestort, dan zullen wij ook een kopie van uw bankafschrift / bankpas nodig hebben zodat opnames en het retourneren van geld verwerkt kan worden. U kan alle gevoelige informatie weglaten / doorhalen.

 U kunt de documenten uploaden in “mijn account” of sturen per mail naar documenten@optie24.nl

 

Bij voorbaat dank voor uw medewerking.

 Optie24

 * Resterend bedrag = totale inleg (stortingen) + winst – verliezen = handelsaccount saldo

DISCLAIMER EN RISICO WAARSCHUWING: Optie24.nl wordt geopereerd door Fidelisco Capital Markets Ltd, een bedrijf in financiële diensten dat geautoriseerd en gereguleerd wordt door Cysec 181/12 Wij wensen u erop te wijzen dat Optie24.nl geen binaire opties commercialiseert in België en de Nederlandse Antillen. Handel in opties brengt risico’s met zich mee. Wij adviseren u om zorgvuldig onze handelsregels te lezen voordat u begint met investeren. Wij adviseren u om eerst te oefenen met een oefenaccount. Het handelen in binaire opties is zeer speculatief en brengt een groot risico met zich mee waarmee uw totale investering verloren kan gaan. Deze producten zijn niet geschikt voor iedereen en u moet zich vertrouwd maken met de risico’s die dit met zich mee brengt. Verder moet u alleen geld investeren wat u daadwerkelijk kunt missen. U moet alle risico’s van de handel in binaire opties goed bestuderen. Lees ook onze Risicoverklaring